homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt departe si asi vrea un raspuns va rog!!!!

#1 2007-07-25 21:52:51

VIP
New member
Inregistrat: 2007-01-24

sunt departe si asi vrea un raspuns va rog!!!!

Buna din nou....se pare ca problemele nu inceteaza sa apara.Am o scurgere galbena si ff vascoasa , genul "secretiilor nazale" poate si mai vascoase, asta periodic si cand apar am o usoara jena la nivelul ovarelor, nu au nici un miros, nu am mancarimi si repet sunt periodice, dupa mestra cateva zile, sau cam in perioada ovulatiei.Nu stiu ce ar putea sa fie, poate avea o legatura cu o anexita stanga pe care am tratat-o odata  (cel putin asa mi-a spus medicul).Acum nu sunt in tara si nu ajung la doctorul meu ginecolog si va rog daca poate cineva sa imi dea un raspuns.MULTUMESC!

#2 2007-07-25 21:57:05

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: sunt departe si asi vrea un raspuns va rog!!!!

daca zici ca apar periodic in perioada in care crezi ca ovulezi atunci secretiile tale sunt de fapt mucusul cervical care apare la toate femeile in perioada ovulatiei si care are consistenta de care spui tu (genul secretiilor nazale). tot atunci poate aparea si o usoara durere abdominala. deci nu ai de ce sa iti faci griji daca zici ca nu ai niciun alt simptom care sa ne duca cu gandul la altceva

Ultima oara a fost editat de eu_vreau (2007-07-25 21:57:31)

mami de minuni hjarta

#3 2007-07-25 22:01:01

VIP
New member

Multumesc pt raspuns.Nu e tot timpul in perioada ovulatiei, acum de ex, am 5 <zile de cand mi-a trecut menstra si a aparut aceea scurgere.Multumesc din nou pt raspuns.

#4 2007-07-25 22:07:07

o'hara
Platinum member

pai foarte posibil ai intrat in perioada fertila. poti gasi pe net mai multe info despre mucusul cervical, care in functie de fiecare etapa din perioada fertila isi schimba consistenta. dar el este prezent pe toata perioada fertila wink

mami de minuni hjarta

#5 2007-07-25 22:15:49

VIP
New member

da cred ca asta e.......mi-am facut calculul pe net si ...acum sunt 99% sigura ca despre asta e vorba. MULTUMESC DIN SUFLET EU_VREAU.imi pot continua vacanta linistita.MERSI

Publicitate

loading...

#6 2007-07-25 22:33:12

o'hara
Platinum member

cu placere smile

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.