|
Nu esti logat.
Anticonceptionale vs antibiotice#1 2007-07-26 13:58:20
anticonceptionale vs antibioticebuna, vreau sa va intreb ceva. acuma de cateva zile nu ma simt bine deloc, am facut febra mare si mi s-a dat sa iau antibiotice AMOXICILINA si sa fac un tratament de 5 zile. as vrea sa stiu cate protectie mai exista, se scade efectul la anticonceptionale , si dupa terminarea tratamentului cu antibiotice cat timp mai trebuie protectie suplimentara. va multumesc Offline #2 2007-07-26 14:00:29
Re: anticonceptionale vs antibioticetrebuie protectie pe toata durata tratamentului+ inca7 zile (pastile inghitite) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-07-26 17:47:46
Re: anticonceptionale vs antibioticeoke mersi tare mult Offline #4 2007-07-26 19:02:18
Re: anticonceptionale vs antibioticecu placere VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|