homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Postinor!

#1 2007-07-26 14:19:10

joanna2511
Membru
Inregistrat: 2007-07-26

postinor!

poti sa nu ai reactii adverse dupa administrarea primei pastile? greata, dureri de cap, ameteli...
am facut dragoste cu iubitul. nu ne-am protejat...si nu a ejaculat in mine. dar sunt cu 7-8 zile inainte de menstruatie si la cat de excitati eram am zis ca poate s-a scapat ceva.
am mai facut-o neprotejat si a urmat un avort menstrual. de atunci stau cu frika.
am luat prima pastila la aproximativ 12 ore de la contact. iar a doua am luat-o dupa 4 ore. am simtit doar cateva dureri abdominale si mici tensiuni la sini....
in prospect scrie ca in 5 zile trebuie sa apara o sangerare...daca nu apare sangerarea inseamna ca am ramas insarcinata? acum dupa 3 zile de al administrarea de postinor....nu am greturi sau ameteli, doar durere la sani!
o mare greseala am facut ca am luat a doua pastila dupa 4 ore ...
cat poate intarzia menstruatia? deja imi fac procese de constiinta!!!!

#2 2007-07-26 17:32:29

Nikko
Full member
Inregistrat: 2007-02-15

Re: postinor!

a doua pastila de postinor se ia la 12 ore dupa prima.... tu de ce ai luato la 4 ore? :S

nu nu este musai sa apara sangerarea dupa postinor.... depinde de la organism la organism

si pt o mai buna protectie de ce nu treci pe anticonceptionale?

pai la 7 zile de la intarzierea menstrei sau dupa 3 saptamani de la contactul cu risc poti face un test de sarcina

nu am de unde sa stiu daca ai ramas insarcinata sau nu

#3 2007-07-26 18:17:24

joanna2511
Membru

sincer, mi-e teama ca nu cumva doctorul sa-mi recomande ceva care sa nu imi priasca! sa ma trezesc cu cine stie ce probleme....
nu stiu sunt...intr-o dilema.

#4 2007-07-26 18:32:23

joanna2511
Membru

am 28 de ani....am predispozitie la ingrasare, sunt predispusa la aparitia acneei, am si un apetit mai dezvoltat, am o viata mai sedentara.....si mi-e teama ca as deveni alta persoana!

#5 2007-07-26 18:36:36

Nikko
Full member
Inregistrat: 2007-02-15

daca gasesti anticonceptionalul potrivit pentru tine ... eu zic ca nu o sa ai probleme.... si uneori antibb ajuta la reducerea acneei.... faci cum crezi tu ca este mai bine... multa bafta

Publicitate

loading...

#6 2007-07-26 19:20:20

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

postinorul asta trebuie luat corect ca sa-si faca efectul. ori tu ai luat a 2a pastila mult prea devreme neutral nu inteleg de ce te-ai grabit asa...

Just like a tattoo
I'll always have you...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.