|
Nu esti logat.
Destinatii de vacanta-9#153 2012-08-27 11:57:49
Re: destinatii de vacanta
Nu sunt foarte putine, eu am stat 5 zile si a fost perfect. Eu ma gandesc si la partea financiara, vacanta in Barcelona a fost cea mai scumpa de pana acum, acum de buzunarul fiecaruia. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #154 2012-08-27 13:43:02
Re: destinatii de vacantain octomrie eu merg in israel pt. vreo 8-9 zile...ce ziceti e ok ca si zile de sedere acolo? sau ar fi nevoie de mai mult incat sa pot vizita cat de cat Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #155 2012-08-27 13:48:39
Re: destinatii de vacantaMultumesc, fetelor! Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great. Offline #156 2012-08-27 14:23:14
Am fost si eu in Valencia "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #157 2012-08-27 14:37:44
uite aici tarifele: http://www.tmb.cat/en/bitllets-i-tarifes2 Offline Publicitateloading...
#158 2012-08-27 21:44:07
Re: destinatii de vacantafete, ati calatorit careva cu tarom? Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #159 2012-08-28 12:36:55
Re: destinatii de vacantamie nu mi-au bagat pe gat asigurarea Offline #160 2012-08-28 13:12:54
Re: destinatii de vacantaam sunat si eu si mi-a zis ca nu e obligatorie...nu mai pot am fugit azi de 2 ori pana la banca pt. niste rahaturi Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #161 2013-05-07 12:24:49
Re: destinatii de vacantaa fost cineva in bulgaria? cum e? e adevarat ce se spune despre drum, ca-i periculos & co. sau sunt doar legende urbane? daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #162 2013-05-07 14:45:04
Re: destinatii de vacantadaca anul trecut destinatia de vacanta a fost Antalya, anul acesta va fi Hajduszoboszlo, Ungaria ( http://ro.hungarospa.hu/ )..parintii mei au fost deja de 3 ori si de abia asteptam sa mergem si noi Offline #163 2013-05-07 22:17:57
Noi am traversat toata Bulgaria noaptea si nu s-a intamplat nimic. Intr-adevar au limite de viteza f mici, 30 unde poti sa mergi lejer cu 80 si sunt peste tot masini de politie dar e ok. Nu opresti pe drum decat daca te opreste Politia si vezi masina de politie !!! Am mai auzit si eu tot felul de povesti dar nah...se poate intampla orice, oriunde. Daca chiar va e frica mergeti si voi pe la 4-5 dimineata cand se crapa de ziua si mai intarziati putin... ca banuiesc ca mergeti in Grecia. Offline #164 2013-05-07 22:19:46
Re: destinatii de vacantaAnul asta Zakynthos dar la anul am zis ca vreau sa combinam vacanta de vara cu vizitat asa ca ma gandesc serios la Spania, Barcelona insa nu stiu cum stau lucrurile cu plaja pe acolo...daca a fost cineva impresiile sunt binevenite Offline #165 2013-05-07 22:45:50
Re: destinatii de vacantaSummer, eu am fost in Barcelona. Din pacate nu am avut timp si de plaja... e ok plaja de acolo din cate imi amintesc, numai ca te sfatuiesc sa mergi pe timp de vara mi s-a parut foarte umed aerul si parca greu de respirat la inceputul lui octombrie. Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #166 2013-05-07 22:49:27
chiar recomand, e super fain acolo, si ai mei au fost si asta e una dintre destinatiile mele anul asta Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #167 2013-05-08 00:25:43
Pai nu vreau neaparat Barcelona pentru plaja...vreau pentru vizitat si de acolo sa mergem undeva la mare 5-6 nopti undeva prin august ca sa prindem si reduceri la cumparaturi Cum ajungi din Barcelona in Palma de Mallorca, cu ferry? Si daca da, aproximativ cat costa? Voi ati fost cu masina sau cu avionul si cum ati procedat ? Offline #168 2013-05-08 11:26:30
Re: destinatii de vacantaori grecia ori oprire la nisipurile de aur & co ca am auzit ca-i fain si ieftin; al meu spune ca nu merge cu masina pe-acolo, de parca e vestul salbatic, sau mai rau parca vad ca ma pune sa-mi fac pasaport doar de dragul de-a merge in grecia pe cealalta parte. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #169 2013-05-08 15:05:06
Bun planul Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #170 2013-05-08 20:26:02
La Nisipuri e frumos si e aproape, faci vreo 4 ore din vama deci nu trebuie sa mergeti pe timp de noapte. Grecia e mai departe dar e foarte frumoasa acuma depinde unde vreti ca decat sa mergi in Paralia Katerini sau Olympic beach mai bn ramaneti la Nisipuri. In Grecia nu-ti trebuie pasaport Offline #171 2013-05-08 20:28:47
Am inteles. Ma gandeam la avion pana in Barcelona si de acolo sa mergem undeva da am vazut ca au niste scoruri "dragute" in Palma de Mallorca Trebuie sa ma interesez de marea din apropierea Barcelonei si eventual sa facem mici excursii pe undeva M-a lovit pe mine acuma cu Barcelona Bine...pentru anul viitor fac planuri Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|