homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cervugid-urgent!!-2

#20 2008-08-06 17:08:53

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: cervugid-urgent!!

tre sa fie pt vreo infectie ceva. si sunt f bune... eu m-as tine de ele daca zici ca tiu-a iesit ceva aiurea pe pap

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#21 2008-08-07 13:56:13

anne_home
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-07-30

adica celule nedeterminate asc-us,celule epiteliale,celule endocervicale.dr. a zis ca nu stie de ce a iesit asa.poate fi de la o rana pe col,poate fi acest virus hpv sau o infectie ceva.a zis ca intai vrea sa vada analiza asta de hpv care a iesit negativa.momentan e in concediu pina pe 1 septembrie. nu stie ca a iesit negativ.ea mi-a dat cervugid inainte de rezultatul analizei.

gravida 7+

#22 2008-08-07 13:57:27

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

ascus ala de obicei indica o rana pe col...pune le si dupa ce termini mergi si fa o colposcopie...

happy with him...inlove with him...puss

#23 2008-08-11 21:49:19

Andreea Claudia
New member
Inregistrat: 2007-11-20

Hi.. Ce mai faceti? nu v-am mai scris demult...am si eu o mik problema....am niste mancari si usturimi vaginale....si mi=a recomandat farmacista  Cervugid ovule.  Aveti idee sunt OK??  mentionez ca am o relatie stabila si sanatoasa...e posibil sa fie de la lenjerie sau de la gelurile de dus?!

Thanks si astept pareri. smile

#24 2008-08-11 22:34:04

crys_ty_na
Platinum member

cervugidul nu sunt pt asa ceva...nu pune ovule aiurea...nici macar nu sti ce ai...mergi la medic pt o analiza de secretie...

Publicitate

loading...

#25 2008-08-11 22:50:10

Andreea Claudia
New member

este o iritatie....nu ma scarpin ..sau ceva de genul....cesafac

#26 2008-08-11 23:09:29

crys_ty_na
Platinum member

pai daca e doar iritatie ajunge daca te speli extern cu ceai de musetele si apoi foloseste crema de galbenele...pt o iritatie nu e nevoie de ovule...

#27 2008-08-13 15:36:24

Andreea Claudia
New member

ma simt mai bine dupa ce am luat 3 zile ...ovule Cervugid...smile

#28 2008-08-13 15:43:52

ramoni_ca
New member
Inregistrat: 2007-12-11

dar daca astept sa-mi treaca menstruatia o sa am pauza mai mult de 7 zile, nu ar putea afecta acest lucru? nici nu stiu ce sa fac ca sa fie bine

#29 2008-08-13 16:02:52

crys_ty_na
Platinum member

nu e problema...mai bine sa le pui dupa ce trece menstra...ca sa nu fie puse de pomana...

#30 2008-08-14 14:48:16

baby270982
New member
Inregistrat: 2008-08-12

Bun,intrebare de 1000 de puncte
este interzis contactul sexual(cu prezervativ,desi iau pastile) in timpul tratamentului cu macmiror tablete si ovule?tratament pt gardnerella?
am inteles ca o parte din ovul se topeste,una se absoarbe si una se elimina...
este foarte neplacut la servici...o senzatie nonconfortabila,as putea sa imi fac o spalatura(cu irigatorul)doar cu apa plata dimineata inainte sa plec la servici?
multumesc anticipat

"Dragostea este intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului."

#31 2008-08-14 14:52:23

crys_ty_na
Platinum member

spalaturi dese in vagin sunt unul dintre motivele aparitiei gardnerellei...asa ca nu le poti face...si uita te pe prospectul ovulelor...daca nu ataca latexul poti avea contacte cu prezervativ...

#32 2008-08-14 15:50:08

baby270982
New member

ceea ce va mai intreb este daca pot cumva sa diminuez surplusul de ovul ce se elimina pe parcursul zilei,
multumesc

crys_ty_na a scris:

spalaturi dese in vagin sunt unul dintre motivele aparitiei gardnerellei...asa ca nu le poti face...si uita te pe prospectul ovulelor...daca nu ataca latexul poti avea contacte cu prezervativ...

"Dragostea este intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului."

#33 2008-08-14 15:58:28

crys_ty_na
Platinum member

nu poti...pune un panty si te speli doar extern cand ajungi acasa...

#34 2008-08-14 16:11:53

drutza_andrutza
New member

mama mea a urmat tratament cu cervugid si medicul i-a recomandat ca pe toata durata tratamentului (10 zile) sa nu intretina raporturi sexuale... dr i-a specificat nici un fel de act sexual indif daca este cu protectie sau fara...

#35 2008-08-14 22:11:02

jo-nell
Membru
Inregistrat: 2008-08-14

salutare!
am si io o nelamurire. pe 25 iulie am avut o pierdere de sarcina. s-a petrecut acasa. eram insarcinata cam in doua luni.
dupa acest avort spontan am avut sangerari cam o saptamana si ceva. alaltaieri am fost la ginecolog sa vad dak sunt in regula. am facut ecografie si nu mi-a gasit nicio urma de tesut. uterul era curat. insa  mi s-a spus ca am un chist de 2cm anexa stanga.la consultatie mi s-a spus ca am o inflamatie.diagnostic metroanexita vaginita. mi s-a recomandat cervugid, ciprinol, orgametril si aulin.marti seara am luat prima doza de ciprinol si primul ovul.de orgametril nu m-am atins inca pentru ca ma sperie prospectul.hirsutism, acnee, crestere in greutate etc.
problema mea: de ce am reinceput sa sangerez imediat cum am luat ciprinolul si ovulele? e normal oare?si de ce mi-a dat tratamentul acesta fara sa astepte rezultatele de la laborator ale secretiei vaginale? abia azi am luat rezultatul lamelor. mai exact:
prezente celule epiteliale
rare pmn, flora abundenta alcatuita din numerosi cocobacili gram-( minus), la limita, tip gardnerella vaginale
trichomonas, candida, gonococ, absent.
e bun tratamentul cu cervugid?
si mai am de facut o mentiune. i-am spus doctorului ca am o menstruatie tare neregulata. adica 4 maxim 5 menstre pe an. asta de cand a aparut primul ciclu. mi-a spus ca s-ar putea sa fie nevoie de un consult endocrinologic. orgametrilul asta mi l-a dat oare pt tratarea chistului sau pt reglarea menstruatiei? nu era corect sa astepte sa fac niste analize la endocrinolog si in functie de rezultat sa-mi prescrie un tratament? sau mi l-a dat asa, dupa ureche...
va rog mult sa ma ajutati cu niste raspunsuri...sunt tare stresata. maine merg la ginecolog sa-mi citeasca rezultatul de laborator, insa pana atunci...
va multumesc anticipat!

#36 2008-08-14 23:39:21

crys_ty_na
Platinum member

in primul rand vreau sa ti spun ca mi pare f rau pt ce ti s a intamplat...nici nu mi pot imagina cum te simti sad revenind la tratament: ciprinolul e ok...la fel si aulinul...ce nu inteleg e orgametrilul (probabil reglarea menstrei dar eu as fi optat pt anticonceptionale caci atunci ai fi impuscat 2 iepuri dintr o lovitura...si chistul si menstra neregulata)...iar cervugidul ti l a dat probabil pt vaginita...dar vb ta trebuia sa astepte rezultatu secretiei...caci nu e bun in ce ai tu...ai nevoie de un tratament complet pt gardnerella...in ceea ce priveste sangerarea parerea mea e ca se poate datora ori metroanexitei ori chistului...nu putem sti sigur care e cauza...si nu ar strica niste analize endocrinologice si apoi optarea pt un tratament...

#37 2008-08-15 00:18:50

jo-nell
Membru
Inregistrat: 2008-08-14

multumesc pentru raspuns. stii ce e foarte frustrant? faptul k la usa doctorilor mereu e multa lume si ei te expediaza rapid si nu-ti ofera prea multe informatii...nu vreau sa insult pe nimeni, insa pt unii doctori meseria asta e doar pur bisnis. adik tu, pacient, platesti ca sa fii informat.nu k sa fii bagat si mai tare in ceata. in fine...
e grava tare gardnerella asta? dar metroanexita?exista riscul de a nu mai ramane insarcinata vreodata? devin paranoica probabil...
dar dak nu as face tratament pentru reglarea menstrei?
sincer, ani de zile m-am simtit excelent.adica sa nu trec in fiecare luna prin corvoada pe care o presupun sangerarile...
mie imi prieste. nu as vrea sa schimb situatia asta oricat de tampit  si iresponsabil ar parea
risc ceva?ce se poate intampla daca toata viata as avea o astfel de menstruatie neregulata?
inca o data iti multumesc pt raspuns si daca nu te agasez ...ti-as fi recunoscatoare dak m-ai putea lamuri si in privinta asta...

#38 2008-08-15 00:22:59

crys_ty_na
Platinum member

gardnerella nu e grava...e mai degraba o dereglare a florei tale vaginale...mentroanexita nu o putem numi grava...doar ca trebuie tratata ca sa nu duca la infertilitate (oricum stim ca nu ai avut probleme de genul din cauza ei)...problema nu e daca nu faci tratament pt reglarea menstrei avand in vedere ca ai putut ramane insarcinata si cu aceste cicluri lungi si ca nu te deranjeaza...doar ca acel chist va trebui tratat si s ar putea sa ti se regleze si menstra apoi...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.