|
Nu esti logat.
Ac si retentia apei#1 2007-07-26 19:22:41
ac si retentia apeiam inteles ca ac nu ingrasa, ci doar pot cauza o pofta mai mare de mancare. pe de alta parte, pot favoriza retentia apei in tesuturi. eu iau abia de cateva zile si dimpotriva, am o pofta foarte scazuta de mancare si o senzatie continua de satietate. as vrea sa stiu daca exista vreo metoda prin care se poate combate retentia apei, eventual ceva ceaiuri detoxifiante. a trecut cineva prin asa ceva? as vrea sa fiu foarte precauta, nu vreau sa ma trezesc intr-o luna cu 5 kg in plus. Offline #2 2007-07-26 19:26:24
Re: ac si retentia apeieu nu mai stiu unde am citit k in timp ce iei ac retii cam 2 L de apa pe care ii elimini cand opresti pastilele. Eu, inainte sa-mi vina, retin apa si mi se pare k ma cam umfluu.... You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #3 2007-07-26 19:36:23
Re: ac si retentia apeipai am citit ca acele 2-3 kg se elimina dupa 2-3 luni. eu oricum sunt foarte atenta la ce/cum/cand mananc, am un trecut glorios cu 70 kg si n-as vrea sa ma intorc acolo:D Offline #4 2007-07-26 22:25:50
Re: ac si retentia apeisi eu am aceeasi problema,cam de un an iau ac si de cateva luni am inceput sa ma ingras si nu stiu de ce ,ca de mancat nu manac mult ,iar acum vara mananc numai legume si fructe foarte rar carne ,duleciuri etc care ingrasa...........eu deobicei vara slabeam cateva kg dar acum vad ca ma ingras si nu stiu de ce?ce sa fac? Offline #5 2007-07-26 22:28:04
Re: ac si retentia apeide la retentia apei in organism eu de la pilule ma ingrasem 4 kg si le-am dat jos intr-un an si mi s-a redus si celulita. incearca reflexoterapie este f buna si homeopatia. Publicitateloading...
#6 2007-07-26 22:34:20
Re: ac si retentia apeio sa incerc daca vad ca ma tot ingras .............dar sper sa ma opesc aici si sa revin la normal Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|