|
Nu esti logat.
Tetraciclina vs marvelon vs postinor 2 heelp#1 2007-07-26 21:42:18
tetraciclina vs marvelon vs postinor 2 heelpde 9 zile iau marvelon dar e prima luna.am luat acum un an dar am uitat ca interactioneaza cu anumite antibiotice.de 2 zile fac tratament pentru un abces dentar cu tetraciclina.problema este ca azi am avut contact neprotejat si iubitul meu a ejaculat inauntru.daca iau postinor 2 am vreo sansa sa nu raman insarcinata?va rog ajutati-ma!am intrat in panica... Offline #2 2007-07-27 12:10:47
Re: tetraciclina vs marvelon vs postinor 2 heelpDupa mine, avand in vedere tot ce spui, ar trebui sa iei postinor. Insa vezi sa-l iei corect, si cat mai repede dupa contact (maxim 72 ore prima pastila, insa cu cat mai repede cu atat mai bine, iar a doua la 12 ore dupa prima) E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline #3 2007-07-27 12:12:59
Re: tetraciclina vs marvelon vs postinor 2 heelpSardinia.....nu comentez Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-07-27 13:13:08
Re: tetraciclina vs marvelon vs postinor 2 heelpnu nu.acum un an am luat ultima oara anticonceptionale.acum am inhceput din nou deci e prima luna. Offline #5 2007-07-27 13:14:26
Re: tetraciclina vs marvelon vs postinor 2 heelpaha...sorry...ia Postinor Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-27 13:15:56
Re: tetraciclina vs marvelon vs postinor 2 heelpmi s-a spus ca fiin prima luna perioada aia nefertila de dupa menstruatie e inca "valabila" ma gandeam ca poate n-am ramasa din cauza asta dar nu sunt sigura.de la cabinetul de plannig mi s-a spus sa nu mai iau si postinor ca iau prea multe si sunt puternice.avand in vedre ca eu sunt mai sensibila a spus ca s-ar putea sa mi se faca foarte rau. nu mai stiu ce sa fac... Offline #7 2007-07-27 13:19:24
Re: tetraciclina vs marvelon vs postinor 2 heelpscuze ca am tot scris gresit dar am intrat in panica.sincer.mi s-a spus ca si tetraciclina e destul de puternica,postinorul foarte iar marvelonul are si el destule si in combinatie s-ar putea sa iasa rau de tot Offline #8 2007-07-27 15:12:48
Re: tetraciclina vs marvelon vs postinor 2 heelpok.l-am luat multumesc frumos pentru sfaturi! Offline #9 2007-07-28 10:13:24
Re: tetraciclina vs marvelon vs postinor 2 heelpSardinia, treci si pe la reguli. ai warn pentru mesaje consecutive. Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|