|
Nu esti logat.
Ciudat-3#39 2008-03-31 21:12:16
Re: ciudatsa mi spui...ca mie sincer imi e frica sa incerc...ca deja sunt cu nervi la pamant cand aud de candida...ms happy with him...inlove with him... Offline #40 2008-03-31 21:47:00
Re: ciudatcel albastru de la durex n-are de ce sa nu fie ok..adica noi de vreo 2 ani il folosim si nu am avut niciodata candida.. nu stiam ca se poate face de la lubrifiant. mai dadusem peste unele care trebuiau aruncate dupa prima deschidere..si poate alea provoaca vreo infectie ceva.. Offline #41 2008-03-31 21:51:46
Re: ciudatam avut eu albastru de la durex se usuca cam repede si banuiesc ca de la el am facut un episod de candida.eu nu am folosit decat de 2 ori lubrifiant am hotarat sa apelam la metoda traditionala VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #42 2008-04-18 17:52:56
Re: ciudatcrys_ty_na, am folosit pe cel de la durex albastru. a fost ok. nu am facut candida dupa Offline #43 2008-04-18 19:06:38
Re: ciudatmersi iony de info eu vad ca incetut incep sa rezolv problema happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#44 2008-04-18 21:31:45
Re: ciudatsi eu la fel k l-am folosit o data, atunci l si dupa nu am mai avut probleme Offline #45 2008-04-18 21:42:12
Re: ciudateu am facut candida nu stiu sigur daca de la lubrifiant, dar este posibil....in perioada aceea il foloseam pe cel albastru de la durex. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #46 2008-04-18 21:44:28
Re: ciudateu l-am folosit pe cel verde de la durex , da o senzatie de "ice age " ,e foarte mentolat ...si pe cel mov care poate fi utilizat si ca ulei de masaj ...nu am avut probleme de la nici unul , nu am facut candida ... Offline #47 2008-04-18 21:44:34
Re: ciudateu sigur am facut un episod de candida de la lubrifiantul asta albastru de la durex VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #48 2008-04-19 01:40:34
Re: ciudate prima oara knd ma inscriu pe un site de genu'asta,inatai de intrebare vreau sa va zik sal all,problema pe care o am este ca am pe peretele superior al vaginului niste inflamatii,niste celule rotunde de carne nush kum sa explik,mentionez k nu mi am inceput viata sexuala si k n am consultat nici un medic ginecolog,daca cineva ma poate lamurii despre ce este vorba,este normal sa am asa ceva?sau este vreo infectie? anca:rodna: Offline #49 2008-04-19 11:51:03
Re: ciudatpai daca nu ti-ai inceput viata sexuala can ai dat de formatiunile respective? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #50 2008-04-19 12:21:13
Re: ciudatsincer nu am patit eu ci o prietena care a fcut un tratament pt candida si tot asa a usturato si nu a putut sa aiba contact sexual,si bucatelele alea is cheaguri de sange cred,si mie mi se intampla cateodata cand imi vine ciclul mai abundent Offline #51 2008-04-20 00:26:04
Re: ciudatknd ma fc ku epilatoru au mai fost perioade in kre se imflamau rau si se puteau observa in exterior k niste buktele albe de carne...sincer mi e frik sa merg la un ginecolog,si dak as merge kum m ar consulta dak sunt virgina?!! anca:rodna: Offline #52 2008-04-20 00:27:37
Re: ciudatfrica nu are dc sa ti fie...poti merge si la dermatolog daca vrei...si consultatia variaza intre 30 si 50 de lei (se poate si mai scump dar cam pe acolo se invarte)... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|