|
Nu esti logat.
Ma poate ajuta cineva?#1 2007-07-27 19:17:11
ma poate ajuta cineva?am o saptamana de cand mi-a trecut menstra (care a venit cu o saptamana inainte de vreme) si astazi surpriza.....mi-a venit din nou sau cel putin asa pare ...mai suptire si mai putin ...ce poate fi?precizez ca nu iau anticonceptionale nu mi-sa mai intamplat asa ceva pana acum, nu am avut contact sexual de o luna STIE CINEVA CE SE INTAMPLA CU ORGANISMUL MEU? Offline #2 2007-07-27 19:36:40
Re: ma poate ajuta cineva?da a fost una normala Offline #3 2007-07-27 20:26:01
Re: ma poate ajuta cineva?eu cand am racit la burtica mi-a venit tot asa...shi a doua oara desi imi venise la 10 zile dupa ce abia imi trecuse m-a tinut vreo 8 zile ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #4 2007-07-27 20:31:10
Re: ma poate ajuta cineva?da dar eu nu sunt in tara acum....oricum sper sa nu fie ceva grav..mersi Offline #5 2007-07-27 20:52:08
Re: ma poate ajuta cineva?Am si eu CAM aceeasi problema. *Date tehnice*-ultima menstruatie a venit pe data de 6 iulie. Pe 9 am inceput o noua folie de Yasmin (anticonc pe care le iau de vreo 10 luni);luni, 23 iulie...supriza...mi-a venit din nou menstruatia, adica una cat se poate de normala, care a tinut pana azi;pastilele le-am luat in continuare, iar duminica se termina folia si nu stiu ce sa fac. Sa continui in program normal, adica sa fac pauza de 7 zile dupa care sa iau o noua folie sau sa merg in continuare fara pauza??????!!!!! As merge la doctor, dar din pacate dr. meu este in concediu pana pe 15 aug. Si la altul nu m-as duce. Va rog, frumos, dati-mi un sfat. PLS,PLS.... Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-27 20:55:55
Re: ma poate ajuta cineva?esti sigura ca nu a fost vorba de spotting? Just like a tattoo I'll always have you... Offline #7 2007-07-27 21:47:53
Re: ma poate ajuta cineva?la mine sigur nu... Offline #8 2007-07-27 22:27:38
Re: ma poate ajuta cineva?nici la mine nu a fost spotting. a durat prea mult si cantitatea a fost semnificativă. Offline #9 2007-07-28 19:57:00
Re: ma poate ajuta cineva?FETELOR.....nu mi-a venit iar...e spotting...o o scurgere usoare maronie....DAR DE LA CE CE NU AM LUAT ANTIBEBE DIN FEBROARIE..SI NU AM LUAT NIMIC PT CA AM O LUNA DE CAND NU AM AVUT NICI UN CONTATC SEXUAL...AVETI IDEE DE LA CE POATE FII SPOTTINGUL...? Offline #10 2007-07-29 13:45:37
Re: ma poate ajuta cineva?cum adica spotting daca nu iei anticonceptionale...eu inclin sa cred ca e menstra...dar din anumite motive e asa...si o vizita la medic ar fi indicata...esti sigura ca nu esti insarcinata? happy with him...inlove with him... Offline #11 2007-07-29 22:36:03
Re: ma poate ajuta cineva?daiana iti recomand sa urmezi programul normal al pastilelor este ceva normal sa ti-se intample sa iti vina menstruatia in timp ce iei pastile nu o sa se intample mereu dar din nefericire ptr noi se intampla si ne mai si sperie dar este ceva normal Offline #12 2007-07-30 23:57:11
Re: ma poate ajuta cineva?Multumesc, coryna. Oricum astazi am fost si la medicul ginecolog si mi-a recomandat acelasi lucru, adica sa continui in program normal sau sa fac o pauza de 1 luna pana se regelază menstruatia. M-am linistit acum. Multumesc mult. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|