|
Nu esti logat.
Please help!#1 2007-07-27 19:55:00
Please help!pe data de 14 am avut relatii sexuale cu uby meu...dupa vreo 2 luni.ideea e ca din acea zi am numai probleme si nush din ce cauza.in acea seara am avut niste usturimi si la intrarea in vagin chiar ma durea si asta pe tot timpul.apoi la vreo 2 zile am avut menstruatia iar pe toata perioada ei am avut parca niste mancarimi inauntru.dupa menstruatie ..la vreo 2-3 zile...a inceput deodata sa am ...niste mancarimi chiar sa ma doara apoi in zona labiilor mici iar in zona labiilor mai mari am doar ceva mancarimi.secretie abundenta nu am pt ca am crezut initial ca o fi candida dar acum nush..as tare nedumerita Il iubesc pe Uby meu mai mult k orice pe lumea asta si doar de un lucru is sigura....k il iubesc Offline #2 2007-07-27 22:44:36
Re: Please help!Pai cel mai bine mergi la medic, doar el te poate lamuri exact. #3 2007-07-28 11:07:13
Re: Please help!mie imi suna a candida,deci mergi la doctor pt. o lama VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-07-29 00:18:59
Re: Please help!pai cred ca am sa ma duc ca acuma vad ca ma doare in continuare..toata zona de la exterior si acuma vad ca si in interior ma doare Ultima oara a fost editat de Malynaa (2007-07-29 01:06:41) Il iubesc pe Uby meu mai mult k orice pe lumea asta si doar de un lucru is sigura....k il iubesc Offline #5 2007-07-29 11:37:16
Re: Please help!baga soda caustica malyna k sa-ti treaca de toate Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-29 11:38:44
Re: Please help!ha ha..am uitat sa rad..da te prind eu golane si tio iei bine )..las ca ne vedem noi azi Ultima oara a fost editat de Malynaa (2007-07-29 11:39:20) Il iubesc pe Uby meu mai mult k orice pe lumea asta si doar de un lucru is sigura....k il iubesc Offline #7 2007-07-29 22:40:17
Re: Please help!cel mai bun este ceaiul de pelin aburi si spalaturi la mine a functionat destul de bine Offline #8 2007-07-30 00:31:36
Re: Please help!as vrea sa te intreb ceva scorgere nu ai pe langa mancarimi?sar putea ca ai ciuperca vaginala.ft multe femei trec prin boala asta.cel mai sigur este sa mergi la un medic......am mai avut si eu mancarimi deastea dar eu eram inca virgina... am mers pana la farmacie si am rugat-o pe farmacista sa imi dea ceva....de la ea am primit ceva praf mai bine zis ii ca si un fel de sare pe nume Septovag.ii dezinfectant inceraca sa faci cateva baitze timp de 3 zile si daca nu iti trece dute la medic.asta este parerea mea..dar pt ca nu sunt de specialitate nu vreau sa iti dau sfaturi rele.mai cere si parerea unei persoane care se pricepe mai bine! Offline #9 2007-07-30 17:29:32
Re: Please help!nu nu are scurgeri...are probleme ...cu capu SODA CAUSTICA SA PUNA : E CEL MAI BINE Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #11 2007-07-31 14:18:14
Re: Please help!sa lamurim situatia: malynna e iubita lui morow. so moeow are chef de caterinca, dar el e mai crizat ca ea. :-" Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|