|
Nu esti logat.
Ce-ar putea fi?#1 2007-07-28 01:11:51Ce-ar putea fi?De cateva luni mi-a aparut la articulatia degetului mijlociu de la mana stanga(pe interior) o ...chestie. Seamana cu o batatura, adik mi s-a ingrosat pielea in zona aia si imi ies un fel de umflaturi care dupa o vreme se cojesc (nu sunt umplute cu lichid).Acum vad ca s-a extins si la degetul inelar si la cel mijlociu de la mana dreapta. Nu ma incomodeaza foarte tare , dar ca ma mananca putin si atunci cand stau cu mainile in apa mai mult timp ma ustura. Aveti idee ce ar putea fi? Ultima oara a fost editat de Wildhoney (2007-07-28 01:12:25) Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #2 2007-07-28 09:16:18
Re: Ce-ar putea fi?nu sunt negi? All good things come to those who wait Offline #3 2007-07-28 10:34:44Re: Ce-ar putea fi?nu cred ptr ca nu sunt proeminenti...sunt asa ca niste umflaturi mici ale pielii care intr-un final se spart si se cojesc...apoi apar altele..acum vad ca ma doare Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #4 2007-07-28 10:54:10
Re: Ce-ar putea fi?sa nu fie de la caldura VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-07-28 11:17:47Re: Ce-ar putea fi?pai mi-a aparut dinainte sa inceapa caldura... De prin mai cred...la inceput nu i-am dat importanta am zis k e o batatura ceva dar acum a inceput sa ma deranjeze Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|