homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Interpretare analize

#1 2007-07-28 11:29:30

mic
New member
Inregistrat: 2007-01-11

interpretare analize

In urma cu o sapt am mers la gin. pt un examen al secretiei + papanicolau, deoarece am o secretie mai.. ciudata, adica mai.. consistenta, pastoasa. Pe analize, in rubrica "diagnostic final scrie: numeroase celule epiteliale superficiale si intermediare, fara atipii, frotiu in limite normale, negativ pentru leziune intraepiteliala sau maligna, cito-bacteriologic-flora moderata de tip bacili, absent candida, trichomonas v, neisserii. doctorul a zis ca rezultatele sunt bune, dar atunci de unde secretia care persista?

#2 2007-07-28 11:48:22

mic
New member
Inregistrat: 2007-01-11

Re: interpretare analize

Pai am cam rasuflat usurata cand am vazut rezultatele. Probl e ca... ma simt cam uscata, nu prea ma lubrifiez... Oricum, dr mi-a dat o reteta cu 6 ovule polygynax si dimineata spalaturi cu Tantum Rosa. Daca nici dupa astea nu merge, ma dau pe iaurt. Si dup-aia ma resemnez. big_smile

Ultima oara a fost editat de mic (2007-07-28 11:49:02)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.