|
Nu esti logat.
Avort menstrual?#1 2007-07-28 12:41:25
Avort menstrual?Prietenei mele i`a venit menstruatia cu o saptamana mai devreme si mi`a spus ca este maroniu are gheaguri si curge mai mult decat de obicei.precizez ca am avut 2 sau 3 contacte in care introduceam penisul in vagin maxim 30 de secunde deoarece o durea vaginul la penetrare dupa ultima menstruatie.are ciclul neregulat si cu cateva zile dupa ultima menstruatie a plecat o saptamana la munte si de acolo a plecat la mare si este inca acolo.sa fie avort menstrual sau menstruatie normala?a venit mai devreme din cauza ca a fost plecata? Offline #2 2007-07-28 18:34:51
Re: Avort menstrual?eu zic ca e menstra normala...chiar tu ai zis ca l are neregulat...si s ar putea toate aceste schimbari de climat sa l fi dat si mai tare peste cap...oricum din cate stiu eu noi nu ne putem da seama cand are loc avortul menstrual...doar medicul... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-07-28 18:35:09) happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|