homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

"Chinurile" dragostei-2

#20 2007-07-28 17:05:11

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Re: "Chinurile" dragostei

al meu ar trebui sa aiba diploma de om de tortura....

Toata ziua ma smotoceste...1-2 ma trezesc cu o palma parinteasca la fund... Are o adevarata pasiune pentru sani,nu va zik kt mi-au crescut in 2 ani de knd sunt cu el smile
   Ma trage de obraji..de nas...se joaca cu inelele mele,cu unghiile...ce mai..eu sunt jukaria lui preferata...
    Ca sa nu zik de porecle (apropo de Dunkey) ba Maslina, ba Zbenghi...doamne...le-am pierdut si sirul..mai noi si taica-su a adoptat The Zbenghi thing..k cik suna bine....

Poor is the man whose pleasure depends on another

#21 2007-07-28 19:16:14

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

aaah as ramane falita de`ar fi sa dau cate 1 ban pt.fiecare palmuta primita la fund big_smile lol

Ultima oara a fost editat de addicted (2007-07-28 19:17:25)

You can’t live a positive life with a negative mind.

#22 2007-07-28 20:27:50

lorellay
New member
Inregistrat: 2007-02-15

pe mine ma musca de burta si ma gadila tare:) apoi ma musca si de fund ca cica carnea este asa de gustoasa la burta si la fund:)....eu il musc de varful nasului si de frunte....a incercat si el sa ma muste de frunte dar nu prea avea de unde sa apuce:) ma chinuie cu multe, dar imi place la nebunie !!! si-mi place sa-l chinui si eu pe el big_smile , sa-l ciupesc de fund ca are un popo superb !!!! sunt innebunita dupa el !! dupa bebeul meu !!!smile

" Ce e amorul? E un lung prilej pentru durere,
Căci mii de lacrimi nu-i ajung
Şi tot mai multe cere." (Mihai Eminescu)

#23 2007-07-28 20:39:03

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

pe mine ma ciupeste ca stie ca nu sufar, ma ciufuleste cand abia mi'am aranjat parul si eu ii stric freza  cand abia s'a dat cu gel si il enervez la culme, il ciupesc de fund :->

Avem 1 an si 5 lunite

#24 2007-07-28 21:40:02

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

si mie imi da palmute la fund...dar de chinuit nu prea ma chinuie, mai mult eu nu il las in pace...a, si ii mai place sa faca VRRRUM la burtica (asa spune el), adica sa sufle si sa scoata nijte sunete...mor de ras cand face asta, mai rau decat copiii mici

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Publicitate

loading...

#25 2007-07-29 01:12:39

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Wildhoney a scris:

a, si ii mai place sa faca VRRRUM la burtica (asa spune el), adica sa sufle si sa scoata nijte sunete...

Da,si eu primesc asta,da' si cand ma razbun..big_smile,si rade asa frumos,imi vine sa-l mananc smile

#26 2007-07-29 01:44:22

laurik16
Full member
Inregistrat: 2007-04-29

mai are apucaturi si musca usor d fund, d maini....m ia in brate si imi spune pisicoasa..si incepe s m sarute p umar, gat, ureche si geme...mi s face pielea d gaina.smile..

#27 2007-07-29 06:23:37

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

al meu ma gadila mereu si ma doare cand apasa prea tare si inainte avea o vorba ca cica "lasa ca asa e prima data smile " in rest nu prea ma chinuie asa fizic ci se leaga de ochisorii mei mici dimineatza le zice maslinutze,se uita la mene cand pap cateodata ca un porcusor si zambeste dragutz..il mai apuca cateodata gadiliciul pe strada si incerc sa scap si fug pe strada ca nebuna zici ca suntem circu big_smile ma pupa pe frunte de cate ori are ocazia :">,se uita sub fustitza mea de fiecare data cand urc scarile atunci cand ma duce acasa  si pune o manutza pe obrajor si se stramba big_smile,e adorabil cand imi mai pastreaza cateodata si mie vreo prajiturica (desi e innebunit dupa dulciuri)si face ca si cum isi ia de la gura sa ma hraneasca pe mine ...si mai revin daca mai imi aduc aminte wink)

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#28 2007-07-29 11:32:16

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

Ieri m-am trezit cu o bubitza pe limba.....care ma enerveaza groaznic k ma doare rau.....dar evident stiu de unde e ....M-a muscat bubi ....si daca ii zic....imi zice k eu singura mi-am facut

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#29 2007-07-29 13:17:22

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

pe mine ma musca de pometi rotfl2 imi zice:" da-mi pometele,hai!" rotfl)si ma ia de fatza,ma musca de nas,si din cauza asta m-am ales cu un cos pe fatza X( ...si imi spune ca toate astea le face ca ii e drag de mine,si cand nu ii va mai fi nu o sa ma mai chinuie:))))

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#30 2007-07-29 18:31:47

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

pe mine ma mai trage de sunculitze...si ma enerveaza.... big_smile sau ma trage de par smile in gluma ca stie ca nu imi place sa imi atinga cineva paru

#31 2007-07-29 19:59:27

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

daca stau bine sa ma gandesc e sunt cea care il chinuieste ca are parte de palme la fund big_smile SI CIUFULIT, si alte tipri de chinuiala big_smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#32 2007-07-29 22:23:54

micusa
Full member
Inregistrat: 2007-01-08

al meu avea o manie pentru chiscaturi..dupa ce pleca de la mine eram toata vinata de sus pina jos..si tipam la el si nimik..asa-i placea sa ma enerveze..muscaturi de burtik..iam spus ca cine iti va fi sotie treebuie sasi sape groapa de pe-acum..si el chipurile> ia uite ceti doresti?? ei na..dar uite ca am scapat de chinuri..desi ma simt aiurea acum ca miau trecut vanataile..adica le simt lipsa..si complimente bune din partea lui nu prea au fost, doar urito la tot pasul imi spunea..cretoaso..ca am burta, ca am celulita..s multe altele..off ce bine ca am scapat de el..

mariah carey - bye bye

#33 2007-07-29 22:40:53

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

pai ce ar fi ? palme la fund (nu sa doara), gadileala, ciupituri... strans tare in brate, pupici pe nasuc (ma tine si ma pupa pe nas, e tare duuuulce), ma musca de unde apuca, desi nu prea apuca big_smile. eu il musc pe el mai mult, si cateodata ii las semne si or mai fi... si toate din dragoste smile

#34 2007-07-29 22:42:37

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

daca nu ii convine ceva imi zice la telefon "sa vezi ce te trag de par" big_smile si eu ii zic ca abia astept big_smile

expect the worst , hope for the best!

#35 2007-07-29 22:53:48

mitzili
Hero member
Inregistrat: 2007-06-04

Eu am pielea destul de sensibila....adica ma invinetesc repede, ma inrosesc imediat....si acum am o mandrete de vanataie pe mana...cu toate k nu ma doare.,.....dar e asa colorata. Si inainte pe la inceputu relatiei in fiecare zi dupa ce ma intalneam cu el eram rosie toata pe la gura, daca el nu era proaspat proaspat proaspat barbierit...ma intepa imediat......Doamne in ce hal eram, bine k era noapte si nu se vedea...da acum nu mai am nimic....mi s-a "tabacit" pielea de pe fatza

You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby

#36 2007-07-29 23:08:44

andreiuta_4u
Full member
Inregistrat: 2007-04-27

si el meu este la fel ma alinta"vrajitoare pe matura"  si de chinuit nu mai spus ma musca de unde apuca,ma trage de par ,ma zgarie cu barba pe fata si pe corp ma chiniue in toate felurile .............dar ma iubeste mult de tot ,el face asa ca eu ma supar repede si ii place la nebunie sa ma vada suparacioasa ,imi zice ca sunt copil razgaiat1dar noi ne iubim mult si cred ca daca sa-r schimba asi inebuni,chiar daca ma supar in acelasi timp imi si place!smile

#37 2007-09-06 21:10:25

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

hahaha ce funny sunt unele mesaje tongue
si eu am avut multe de tras cu gadilatul exagerat.. si stie ca fac urat la gadilat si insista exact atunci cd nu e cazul neutral
si s-a mai luat de mine ca eu cand ma supar in general tin buzele intr-un anumit fel asa... faceam asta fara sa realizez.. si el se amuza maxim ca zicea ca am fata de ratza. dar ii e tare drag de mine cand fac asa si acum cand e el trist imi zice "fa-mi o ratza ca sa ma binedispun" lol

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#38 2007-09-06 21:36:07

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

neah,,,eu il gadil:)smile insa el are obiceiul sa ma stanha tare tare in brate sau sa ma pupiceasca pana nu mai pot:P..ah sau ma mai "musca de mana" chiar nu l inteleg:D a zis ca nu se poate abtine o fi carnivor:P

take me as i am or watch me as i go!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.