|
Nu esti logat.
Ce sa fac???#1 2007-07-28 20:04:26
ce sa fac???Am varsta de 16 ani si de ceva vreme mi-am inceput viata sexuala.....in iunie am luat postinor2 si dupa 5 zile am mi-a venit din nou ciclu...a tinut 3 zile si a fost normal...in acest timp am avut un contact sexual cu prietenul meu si...a scapat prezervativul dar eu eram in aceasta periada de ciclu...el nu ajunsese la acel moment....nu am mai luat postinor...pt ca s-a intamplat sa fiu nevoita sa iau intr-o luna de 2 ori...am luat pana acum 5 pastile in cam 4 luni....de data aceasta....mi-a intarziat deja 8 zile...am facut 2 teste si mi-au dat amundoua negativ.....am dureri premenstruale, chiar si de spate....dar nu apare nimik...ce sa fac??? sa ma duc sau nu la doctor...este ceva normal dupa atatea pastile..?????? Offline #2 2007-07-28 20:14:35
Re: ce sa fac???ar cam tb sa te opresti de la postinor pe anul asta.alege o met eficienta de protectie,eu as merge la medic in locul tau.Insarcinata nu esti din mom ce el nu a terminat. Mamica de 2 pui scumpi Offline #3 2007-07-28 20:17:49
Re: ce sa fac??? cum adica, ai luat postinor de 5 ori? in 4 luni? normal ca te-ai dereglat..... tu stii ca postinorul asta luat abuziv, cum ai facut tu, duce la infertilitate? Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2007-07-28 23:34:23
Re: ce sa fac???postinor de 5 ori,cand el e recomandat de maxim 2 ori pe an..........ar trebui sa va informati inainte sa faceti atatea prostii si apoi sa veniti sa cereti sfaturi.oare nu era mai bine sa intrebi anumite chestii inainte si acum stateai linistita? expect the worst , hope for the best! Offline #5 2007-07-29 14:51:05
Re: ce sa fac???eu vroiam sa aflu cat de sigure sunt testele de sarcina...am facut doua dintre cele mai bune si mi-au dat negativ...eu vreau sa fiu sigura ca nu sunt insarcinata....doar atat Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-29 14:56:05
Re: ce sa fac???poate esti poate nu esti...e cu dus si intors..s-ar putea s nu fii...xcum 5 postinor in 4 luni te-au dereglat pana peste cap...asta putem sa-ti spunem...testele sunt sigure dupa 3 sapt d la contact si 1 sapt de la intarzierea menstruatiei.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|