|
Nu esti logat.
ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICE#1 2007-07-28 21:47:26
ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICEBUNA! SUNT NOUA AICI PE FORUM..SI CU PROBLEME...IN URMA UNUI CONTROL GINECOLOGIC MI S-AU DESCOPERIT 2 CHISTURI PE OVARE..DE 5 SI 7 CM.....M-AM SI UMFLAT F. TARE ...AM PUS VREO 15 KG IN 6 LUNI...AM EDEME SI LA PICIOARE SI LA CORP... ANALIZELE AU IESIT ASTFEL ESTRADIOL 293,5 SI PROGESTERON 4,2 MEDICUL MI-A DAT YASMIN..AM LUAT 2 PASTILE APOI AM FACUT NOAPTE 2 CRIZE..UNA LA 2 NOAPTEA ALTA LA 6 DIMINEATA...NU STIU CE SA MAI FAC...VA SCRIU PT A VA CERE AJUTORUL..EXISTA ANTIBABY CARE SA NU FIE CONTRAINDICATE PT EPILEPTICI? .MI S-A SPUS CA NUMAI CU ANTIBABY POT FI TRATATE .... Offline #2 2007-07-29 11:18:06
Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICEDin pacate nu stiu daca e vreuna din noi care sa te poata ajuta,poate fetele care sunt la medicina.Asteapta pana maine cand intra doctoressa. Offline #3 2007-07-29 13:58:22
Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICEce ti a zis de chisturi? sunt functionale? ti a zis ca de la chisturi te ai ingrasat si ai acele edeme? Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-07-29 13:58:31) happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-07-29 14:16:03
Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICEsi eu probleme cu ovare am ovar microchistic am primit si eu ceva antibebe....cica este bun.eu inca am alte probleme eu am tensiunea mare si trebuia sa fiu sub control pt ca imi crestea tensiunea si de la medicamente.in primele 3 saptamani era oribil de nasol aproape zilnic era sa lesin.eu nu sunt medic dar sar putea ca de la medicamente ai facut crizele alea.oricum nu vreau eu sa te speriu asteapta un raspuns de la o persoana cera stie mai bine. Offline #5 2007-07-29 16:49:13
Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICEda.despre chisturi mi-a zis ca sunt functionale...destul de mari de 5 si 7 cm...si ca exista tulburari hormonale ...am facut ceva analize estradiol 293,5 si progesteron 4,2..mi s-a spus ca acollo la estradiol este problema....este mare si da tulburari... Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-29 17:11:02
Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICEbuna.si mie mi-au dat duphaston dar o perioada intre 16 si 25 zi a ciclului menstrual...apoi dupa ce am terminat tratamentul a doua zi m-am umflat la loc...si doctorul mi-a zis ca trece daca iau 6 luni ac.si fara contact sexual intre 6 luni si 1 an. Offline #7 2007-07-29 17:25:42
Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICEtoate anticonceptionalele te protejeaza de sarcina daca sunt luate corect...da dc ti a zis fara contact sexual intre 6 luni si un an? happy with him...inlove with him... Offline #8 2007-07-29 17:30:56
Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICEeu nush exact marimea chisturilor la mine...eu am primit diane 35 m-am simtit rau de la ele la inceput si acuma ma dor sanii ma simt balonata...eu am primit diane mai ales pt chisturi si roblema mea hormonala.le iau de 6 luni mare schimbare inafara de faza ca acuma port sutien cu un numar mai mare si ca am luat cateva kg pe mine nu am observat. Offline #9 2007-07-29 17:32:20
Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICELYANA ce vreu eu sa te intreb...ai discutat cu medicu care tzia prescris antibebe ca ce probleme ai?si dupa ce ai facut crizele ai mai fost al el sa vb cu el? Offline #10 2007-07-29 17:47:44
Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICEnu..nu am discutat cu medicul care mi-a prescris antybebe..crizelele le-am facut sambata ..o sa merg din nou la el dupa ce vine din concediu...desi cand mi-a dat yasmine am zis ca daca ma simt rau ..o sa merg sa-mi dea altceva ...si ea mi-a zis ca nu are ce sa-mi dea ..ca asteas cele mai bune....or fi ..da nu pt mine.. Offline #11 2007-07-29 18:06:05
Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICElyana...mai bine asteapta pana maine sa vezi ce zice doctoressa...daca e bine sa continui sa iei antibb sau nu... happy with him...inlove with him... Offline #12 2007-07-29 18:09:47
Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICEoricum nu o sa mai iau yasmine..as dori altceva ..care sa nu se bata cap in cap cu medicamentele ce le iau eu pt epilepsie-Depakine...imi trebuie alt gen de antibaby..usoare..fara prea multe efecte adeverse.. Offline #13 2007-07-29 18:13:40
Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICEo sa ti raspunda numa sa aiba timp... happy with him...inlove with him... Offline #14 2007-07-30 00:20:33
Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICEioooi ai facut prostie mare trebuia sa ii zici la medic de problemele tale.primu lucru este sa ii zici de ce boli suferi si asa sa iti prescrie medicamente.eu asa am facut iam zis la medicul meu ca am tensiunea prea mare si mia spus ca nu este problema ma tzine sub control si sa iau tratamentul pt tensiune.deci chiar nu din rau iti zic este ft ft important sa ii zici medicului ce boli ai!!!!!!!!!!!!!!! Offline #15 2007-07-30 11:11:42
Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICELYANA ai warn pentru ca ai tipat la noi. Nobody home Offline #16 2007-07-30 11:21:49
Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICEdar fetele care au epilepsie au voie sa ia ac.? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #17 2007-07-30 11:38:02
Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICEwarm da de ce? Offline #18 2007-07-30 11:44:07
Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICEpentru ca ai scris cu majuscule Mamica de 2 pui scumpi Offline #19 2007-07-30 14:34:11
Re: ANTIBABY PT PERSOANELE EPILEPTICEscuze...chiar nu am facut+o intentionat..nu am vrut sa se interpreteze ca tip la voi...din contra vreau doar sfaturile voastre..poate mai exista fete ca mine ...ele cum se protejeaza...noi ce facem..lasam totul pe seama partenerului..si stam crispate ...oare oare..nu s+a rupt prezervativul? trebuie sa existe si pt noi o solutie.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|