homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Inflamare labii... urat-3

#39 2011-01-11 18:38:05

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: inflamare labii... urat

alina27 ii las link doctoressei

#40 2011-01-11 19:14:52

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

alina, fistula aia nu e pe un ganglion, nu? ca gindul ma duce la o infectie cu clamidia...e al naibii de greu de pus diagnostic asa, pe vorbe...nu stiu ce sa zic decit ca ar fi bine daca ai avea o analiza din ce curge din fistula aia si oricum, daca ai o inflamatie asa de serioasa in zona e de asteptat ca ai si usturimi la urinat....sincer imi pare rau

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#41 2011-01-11 19:40:39

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

buna alina 27 eu am avut un singur partener cu care mi-am inceput si viata sexuala. La mine a inceput cu o usturime a labiilor , m-am dus la medic mi-a zis ca am trush , vazand ca nu-mi trece iar m-am dus mi-a prescris alte ovule pt trush si vroia sa-mi recolteze din secretie cu toate ca inca aveam ovulul in vagin. Am facut dea drumuri la medic de mi sa acrit . Intr-un sfarsit am ajuns in tara si pot zice ca de atunci nu sunt om. Am o usturime permanenta la nivelul labiilor mici si a anusului. Nu suport nici macar chilotul pe mine. In tara mi-am facut clamidia , hiv , ureaplasma , micoplasma, listeria toate iesind negative. Papanicolau a iesit bine , numai ca la secretia de col dupa ce mi-am recoltat-o la vreo 3 laboratoare mi-a iesit un enterococ. M-am tratat pt enterococ si vad ca tot am usturimi  insuportabile. Sunt 8 luni de zile de chin , sunt demoralizata atat fizic cat si psihic. Cel mai bine sa vii in tara cat de repedee poti sa poti afla cauza.Me reu ma gandesc daca nu cumva am luat vreo bacterie in tara aia blestemata si aici nu ii dau de cap. Ai vazut si tu ca sistemul lor lasa de dorit. Te citez am venit sanatoasa si am plecat bolnava .

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-01-11 19:50:29)

What doesn't kill me, makes me stronger

#42 2011-01-11 20:09:12

alina27
New member
Inregistrat: 2008-11-18

acum 2 minute am apasat pe labie si iar a iesit ceva verzui si m-a mai linistit la durere. pe taietura de la incizia de bartholinita se vede o vena si daca apas pe ea ma doare si acolo e si umflat nu rau de speriat. precizez ca nu am avut aceasta vena ca doar m-am mai examinat inainte singura si m-am uitat si nu era inainte. din cate stiu eu chlamidia se ia prin contat sexual neprotejat si eu am un singur partener si numai protejat am facut-o. si eu am usturime in anus dar am lasat-o pe vina antibioticelor ca am luat prea multe, oricum nu ma impac nici cu mancarea, cu nimic. si eu am avut probleme cu absorbantele si doamne nu mai suport tara asta. daca o sa-mi fie mai rau o sa chem salvarea si tre sa-mi faca ceva doar nu m-o lasa sa mor aici. nu am cum sa vin in tara acum urgent pentru ca atunci am rezervarea la avion. gaurica pe care iese ceva verzui este in interiorul labiei mari pe peretele moale  sa zic aproape de uretra se simte ceva moale ca niste scobituri sa zic. a parut prima data la labia dreapta unde am avut bartholinita si durerea este exact ca cea care am avut-o demult zvagneste  credeti-ma e de neuitat asa ceva, mai rea ca o durere de masea. bineinteles ca acum ma ia si stomacul noroc ca am omeprazolul si as manca tot timpul parca sunt o razatoare si imi vin si  gustul pastilelor pe gat. of doamne am venit sa muncesc aici ca am ramas fara servici in tara si m-am terminat. daca iau antibioticul mi l-a dat 7 zile la 6 ore ar veni, dar il iau la 8 pt ca ma cam supara stomacul sper sa-mi treaca sa ajung in tara. ce sa faca astia recoltare din secrectia asta? nu ai sa vezi asa ceva, m-am dus plangand si tot degeab, asa se intampla si cu bolnavii de cancer credeti-ma. nu am cuvinte.e moale acolo s-a fisurat aproape de urma taieturii de la 15 ani. inainte sa ajung aici mi-am facut toate analizele la pasarica si eram foarte bine
viata sexuala aici nu am foarte mult, lenjeria numai la 90 de grade.ce o putea fi!

#43 2011-01-11 20:24:43

alina27
New member

exact pe taietura de bisturiu se vede o vena si se simte  ca o margica exact de unde incepe taietura in interiorul labiei.acolo daca apas imi iese pe fistula ceva ca si la un cos, ca si cand storci un cos copt. si acum dupa ce am apasta pe labie in interior si a cur 2 -3 picaturi de lichid oribil nu mai se vede decat foarte putin vena si nu mai doare la atingere si s-a mai dezumflat si nu mai e asa dureros.

Publicitate

loading...

#44 2011-01-11 20:37:45

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

cesafac

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2011-01-11 21:02:04)

What doesn't kill me, makes me stronger

#45 2011-01-11 20:40:39

alina27
New member

camysh ai putea sa-i mai lasi doctoressei ce am mai postat? va multumesc foarte mult!

#46 2011-01-12 11:11:57

Al Pacino
Administrator

alina, sa nu fie iar o inflamatie de glanda Bartholin atunci.....imi pare tare rau ca treci prin asa ceva

#47 2011-01-12 11:20:28

alina27
New member

multumesc foarte mult doctoressa, sper sa rezist pana ajung acasa. e cumplit. m-ai bine imi faceau incizie suportam odata durerea nu zile la rand si luam antibiotic. doamne ajuta!

#48 2011-01-12 11:25:39

Al Pacino
Administrator

stiu....atita tot ca altfel e organizat sistemul medical acolo....sper doar ca antibioticele pe care le iei(ar fi bine sa incerci totusi sa le iei la 6 ore pentru eficienta maxima) sa reduce din infectie si deci si din inflamatie si din durere

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.