homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Doctoressa, ajutor...ce se intampla cu mine?

#1 2007-07-30 04:58:56

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Doctoressa, ajutor...ce se intampla cu mine?

Acum vreo ora am inceput sa simt un fel se usturime cam pe unde se termina parul pubian (cam intr-o parte si alta...ma gandesc ca or fi ovarele...nu stiu sigur)...usturime care mai ajungea si mai in jos (inspre vagin)...si spre anus...usturimea o simt undeva inauntru. apoi am inceput sa-mi fie cald, sa transpir si sa-mi fie rau de la stomac...iar apoi m-a luat cu senzatie de lesin.
Exact la fel am patit si acum vreo 2 ani (exact aceleasi simptome)...numai ca atunci am lesinat (iar cand mi-am revenit din lesin nu mai avem nici o durere, nimic...ma simteam perfect).
Acum am reusit sa ajung in pat...sa stau la un ventilator si...incet incet mi-am revenit. Acum 2 ani, cand am mai patit asa, nu era vara (eram prin octombrie 2005)...deci nu e din cauza caldurii. Atunci am fost la doctorul de familie...mi-a dat analize care mi-au iesit toate bune, in afara de putina lipsa de calciu (4,00 in loc de 4,12-5.60 cat e normal) si ceva probleme la ficat: albumina 50% in loc de 54,00-66,00% si beta globuline 16,10% in loc de 8,50-13,50, beta glubuline 1 10,30% (aici nu mai scrie care sunt valorine normale, doar e incercuit ca nu se incadreaza in ele)...care dupa tratament, cand mi-am refacut analizele, s-au ameliorat: Calciu a revenit la normal iar la electroforeza si albumina si beta gl sunt in valori normale, doar raportul A/G e putin scazut (1,36 in loc de 1,39-2,23). Atunci doctorita a considerat ca durerea de burta a fost din cauza unei raceli la ovare...mi-a dat sa iau ciprofloxacina si no spa pentru dureri (in caz de mai am...dar...nu amai fost nevoie) si atat.
Adevarul este ca si acum, in ultimul timp, am cam facut dusuri mai reci, ca sa mai scap de caldura...si nu e exclus sa fi racit iar la burta (chiar in ultimele 3-4 zile mai simteam ceva intepaturi prin zona ovarelor, de ma gandeam ca am racit la burta)...dar e normal ca de la o simpla raceala la burta sa am usturimi atat de mari...si senzatii de lesin?
Oricum saptamana asta voi face din nou analize (ca mi-au venit tichetele de la ministerul sanatatii sa fac analizele anuale gratuite, fiind nascuta in iulie)...dar ma gandesc poate trebuie sa ma mai duc si prin alta parte, ca data trecuta cu analizele de sange nu s-a rezolvat nimic. Sa fac o ecografie la ovare, ceva? De la ce poate fi? Anul trecut am fost la ginecolog si la consult a zis ca totul e ok...asa ca banuiesc ca rana pe col nu ar fi...
A...si ce ma gandeam...acum ar trebui sa-mi vina ciclul cam pe 13-15 august...deci acum as putea fi exact la ovulatie...sa fie ceva din cauza asta? ca si acum 2 ani eram cam tot la fel...cu vreo 1-2 saptamani inainte de a-mi veni menstruatia.
As vrea asa stiu ce e cu mine...chiar daca nu sunt dese crizele astea (sau ce or fi)...usturimea e groaznica...de abia pot sa ma misc...plus ca mai e si senzatia de lesin.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#2 2007-07-31 19:20:03

Andreea86
Hero member

Re: Doctoressa, ajutor...ce se intampla cu mine?

Am fost azi la doctorita. Mi-a zis ca probabil e doar o infectie urinara...de la dusurile reci. E normal sa-mi fie atat de rau de la o simpla raceala???? A zis ca daca mai patesc asa ceva sa iau un no-spa sau sa pun ceva cald pe burta...si sa nu ma mai sperii ca nu e grav. Mi-a dat sa iau 10 zile cuminol. Chiar sa fie doar de la o banala raceala la burta? Si cum poate sa fie atat de sigura...doar din descrierea simptomelor?

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#3 2007-08-01 10:41:32

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

pai experienta ei i-a spus ca asta e. la faza cu "ceva cald pe burta", incalzeste sare si pune-o intr-o carpa. (ajuta. zic asta din experienta mea)

Nobody home

#4 2007-08-01 11:41:19

delya85
Full member
De la: Tg-Jiu
Inregistrat: 2007-07-27

sau pune pe burtica o sticla cu apa foarte calda (cam de o jumatate de l).si o sa-ti treaca.

Ca o ploaie in desert ai aparut
Am simtit ca ma pierd intr-un sarut
M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor
M-ai facut sa te ADOR

#5 2007-08-01 14:20:25

Andreea86
Hero member

Da...sa speram ca doar atat e. Maine cred ca ma duc si la un consult ginecocologic...sa fiu sigura.
Oricum...cand ma apuca durerile nu pot nici sa ma misc...da sa ma duc sa incalzesc sarea...doar daca  mai e cineva cu mine sa-l trimit....ca altfel...de abia am reusit acu 2 nopti sa ajung la nurofen...sa iau unul...si cutia era la 2 pasi de pat.
Sa vedem ce zice maine si doctorita de la ginecologie...sper sa fie ok.

hjarta Eu si puiu hjarta

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.