|
Nu esti logat.
Pot opri ciclul?#1 2007-07-30 10:39:25
Pot opri ciclul?Buna fetelor, sunt noua pe acest forum si am mare nevoie de un sfat. In luna lulie am uitat sa iau una dintre pastilute (yasmine), trecusera mai mult de 12 ore, era cea de-a treia saptamana si din ce am citit pe prospect a rezultat ca cel mai bine ar fi sa iau inca o folie in continuare fara a face pauza de 7 zile. Deci...nu am avut ciclu. Acum am o alta problema...am vrea sa plecam in concediu la mare dar sotul nu isi poate lua concediu decat in perioada in care eu am menstruatie. Intrebarea mea este ...mai pot repeta procedura respectiva astfel incat sa nu imi vina ciclul in perioada concediului? Credeti ca ar fi probleme? Offline #2 2007-07-30 10:56:13
Re: Pot opri ciclul?nu e problema. Poti sari peste maxim 3 menstruatii consecutive. Dar nici prea des nu cred ca e indicat sa faci asta. Asa.. o data merge Offline #3 2007-07-30 11:10:00
Re: Pot opri ciclul?Da...nu e nici o problema. acum zicea si alexia, poti sa faci asta maxim 3 menstruatii consecutive. numai ca in a 3a luna ciclul s-ar putea sa fie mult mai abundent (eu am observat asta cand am sarit pentre o menstruatie....a 2a luna a durat mai mult). If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|