|
Nu esti logat.
Cum iti dai seama de avortul menstrual?#1 2007-07-30 11:32:51
cum iti dai seama de avortul menstrual?Buna! daca iei Postinor, poti stii cumva daca s-a produs avort menstrual sau nu? daca ciclul e mai scurt si putin abundent si maroniu, la 8 zile de la prima pastila si nu au fost greturi si varsaturi? Doctoressa, daca poti te rog mult trimite-mi o adresa de mail la care sa iti pot scrie mai multe... Multumesc! Offline #2 2007-07-30 14:38:26
Re: cum iti dai seama de avortul menstrual?maggdda...acea sangerare de care zici tu la 8 zile dupa administrarea pastilei se numeste sangerare dupa postinor...si nu e menstruatia...de asemenea ea nu arata daca medicamentul si a facut efectul...deci in concluzie n ai cum sa ti da i seama de nici un avort menstrual...dar luat corect postinorul are o marja mica de eroare... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-07-30 14:42:37) happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-07-30 14:42:23
Re: cum iti dai seama de avortul menstrual?multumesc mult de raspuns! daca apoi menstruatia intarzie mai multe luni si nu sunt semne de sarcina de niciun fel (inclusiv teste nagative la 2 luni dupa) pot sa pricep ca a inhibat ovulatia pastila? ca asta s-a intamplat? Offline #4 2007-07-30 14:49:37
Re: cum iti dai seama de avortul menstrual?deci stai umpic? tu cand ai luat postinorul? n ai mai avut menstruatie de cateva luni? nu inteleg ce vrei sa zici... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-07-30 14:58:53
Re: cum iti dai seama de avortul menstrual?Here is the story. Cam penibila, dar e a mea. Eram virgina si am vrut un anume tip sa fie primul. El avea prietena si nu prea il tragea inima, dar ma rog. A"impins" de vreo 4 ori si atat, apoi ne-am harjonit la baie. Nu mai retin daca si acolo a mai incercat ecva sau nu. Cert e ca nu a reusit sa ma dezvirgineze si eu nu am simtit si nu am vazut ure de ejaculare. Dupa ec ne-am oprit, pe pat stand, al acteva minute dupa (nu mai stiu daca s-a dus la baie intre timp) am vazut o substanta alba pe penisul lui. Eu m-am speriat si am luat postinor. Si ma intreb daca totusi in conditiile astea exista posibilitatea unui ovul fecundat... Nu am avut greturi, varsaturi s.a. iar menstruatia a intarziat vreo 3 luni (si asa de obicei o am la cateva luni). de aceea ma interesa: am auzit ca daac elimini oul fecundat fie e hemoragie, fie niste scurgeri ciudate. Multumesc mult de raspunsuri si de promptitudine, nici n-as fi crezut! Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-30 15:09:10
Re: cum iti dai seama de avortul menstrual?draga maggdda...cred ca tu te confrunti cu o dereglare cauzata de postinor...sau daca esti mai mica (la varsta ma refer)...s ar putea sa fie perioada (si eu am avut menstruatia f ciudata pana pe la 17 ani)...imi venea tot la cateva luni...daca zici ca ai facut un test si la 2 luni de la incident si a iesit negativ nu e vb de sarcina (mai ales ca nici n a ejaculat...lichidul acela putand fi f bine de la tine)...cel mai bine ar fi sa mergi la un medic...el iti poate spune cu siguranta daca mai esti sau nu virgina...si sa ti dea ceva ca sa ti poneasca menstra...nu ti fa griji...daca esti virgia nu ti va face control ginecologic...doar se va uita...si daca considera necesa un tuseu rectal (care nu e dureros...iti spun din experienta)...alte intrebari mai ai? happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-07-30 15:13:36
Re: cum iti dai seama de avortul menstrual?am fost la medic, da, ami eram virgina. dar ce ma interesa era daca totusi am avut un ovul fecundat in mine. daca imi puteam da seama. atat. multumesc mult Offline #8 2007-07-30 15:15:08
Re: cum iti dai seama de avortul menstrual?nu ti puteai da seama...si dupa cate mi ai povestit...nici nu se pune problema unui ovul fecundat... happy with him...inlove with him... Offline #9 2007-07-30 15:23:06
Re: cum iti dai seama de avortul menstrual?iti multumesc mult de tot, crys_ty_na! Offline #10 2007-07-30 15:33:10
Re: cum iti dai seama de avortul menstrual?cu placere happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|