homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri burtica

#1 2007-07-30 15:42:38

iasmin
Full member
Inregistrat: 2007-04-16

dureri burtica

fetele,imi cer scuze ca nu se vede nimic din ceea ce eu am scris cand am deschis subiectu,nu am facut o intentionat,dar calculatorul meu a luat o razna azi!grater incerc iar-ma doare burtica in ziua 14-15 a ciclului,care nu este regulat 30 zile ,depinde,durerile le am cam de vreo trei luni ,pana in acesta perioada ne mai avandu le si sunt destul de suparatoare pot fi din cauza ovulatiei si daca nu de unde "vin"?daca stie cineva ....multumesc

Ich will Gewalt in deinem Herzen schlichten.
Ich will erkennen, dass deine Schönheit nicht nur eine Maske ist.
Ich will die Dämonen aus deiner Vergangenheit austreiben.
Ich will die ungenannten Sehnsüchte in deinem Herzen erfüllen.

#2 2007-07-30 15:45:13

andrutza
Vizitator

Re: dureri burtica

Da pot fi din cauza ovulatiei si pe mine ma mai dor....eco intravaginal ai facut vreodata? Poate ai vreun chistuletz sau vreo raceala la ovare.

#3 2007-07-30 21:24:26

iasmin
Full member
Inregistrat: 2007-04-16

mersi andrutza,nu am facut,ar trebui sa merg la medic.dar nu ma doare tot timpu,doar vreo doua zile si cum am mai spus la jumatatea ciclului,in rest nimic.

Ich will Gewalt in deinem Herzen schlichten.
Ich will erkennen, dass deine Schönheit nicht nur eine Maske ist.
Ich will die Dämonen aus deiner Vergangenheit austreiben.
Ich will die ungenannten Sehnsüchte in deinem Herzen erfüllen.

#4 2007-07-30 22:11:19

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

poate te ai racit  la ovare sau ca sa fii sigura poti sa consul;ti un doctor si asa vei afla sigur ce ai

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.