|
Nu esti logat.
Mai multe intrebari despre analize#1 2007-07-30 18:24:00
Mai multe intrebari despre analizeVa citesc de o buna bucata de vreme si am avut multe de invatat de pe acest forum. Acum insa ma vad nevoita sa apelez la ajutorul vostru, poate reusiti sa imi dati raspunsul la niste intrebari care ma framanta. Ultima oara a fost editat de Lime (2007-07-30 18:31:24) Offline #2 2007-07-30 18:38:18
Re: Mai multe intrebari despre analizelime, aceleasi rezultate le-am primit si eu , rana +stafilococ fara candida.nu te ingrijora pt ca nu e f. grav.sa vedem ce-ti iese la papanicolau dar eu sper sa fie si acolo bine.eu mi-am cauterizat rana in urma cu cativa ani insa nu mi s-a inchis din cauza stafilococului de care scapi destul de greu.dar se scapa.eu deja sunt la a 3 a luna de tratament si daca nu vrea sa dispara mi-a recomandat doctora sa-mi fac un vaccin cu care as putea sa ma vindec , dar mai e pana acolo.daca ai avut scurgeri neobisnuite, astea ti-au ros colul si din cauza asta rana. cel putin in cazul meu stiu ca asa a fost.deci cele doua au legatura pt ca daca nu scapi de staf. nu-ti trece rana. cat despre tratament, nu am inteles de ce nu suporti antibioticele, le versi sau cum? mie dupa antibiograma mi-a dat niste antibiotice si mi-a preparat si niste ovule care au in compozitie antibioticele alea si care fac minuni.sincer eu nu cred ca fara antibiotice scapi , dar poate ma insel. a si mai e si candida, mie mi-a dat nizoral ca sa iau ca sa nu-mi apara candida, atat mie cat si partenerului pt ca daca te tratezi numai tu e ca si cum ai da cu crema pe gard. Ultima oara a fost editat de silly_duck (2007-07-30 18:38:54) All good things come to those who wait Offline #3 2007-07-30 18:45:58
Re: Mai multe intrebari despre analizesilly_duck, multumesc mult pentru raspuns! Offline #4 2007-07-30 18:49:53
Re: Mai multe intrebari despre analizeexista da e o groaza de bani si nici macar nu e 100 % sigur. am vorbit si eu cu ei pt ca se pare ca acolo ma indrept si eu .daca nu suporti antibioticele inseamna ca e singura solutie pt tine. insa ti-as sugera sa incerci si ovulele , poate te ajuta.si NEAPARAT trateaza si partenerul, nu se puna problema cum ti-a zis medicul" daca vrei" daca ati facut sex neprotejat sigur i-ai dat si lui si e pacat sa te lupti atat si el sa te reinfecteze.ce sa-ti mai zic , sanatate multa si sper sa-ti iasa si pap-ul ok All good things come to those who wait Offline #5 2007-07-30 18:57:44
Re: Mai multe intrebari despre analizeSi eu sper sa iasa restul analizelor ok. Ultima oara a fost editat de Lime (2007-07-30 19:02:09) Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-30 19:09:55
Re: Mai multe intrebari despre analizeeu stiam de 2 milioane dar poate ai dreptate si e mai ieftina, ma interesez oricum . All good things come to those who wait Offline #7 2007-07-31 22:23:11
Re: Mai multe intrebari despre analizeM-am hotarat sa incerc antibioticele pana la urma, sper sa n-am iar aceleasi manifestari. Offline #8 2007-07-31 23:05:39
Re: Mai multe intrebari despre analizeuna All good things come to those who wait Offline #9 2007-08-01 06:56:59
Re: Mai multe intrebari despre analizeMultumesc tare mult pentru ajutor! Ultima oara a fost editat de Lime (2007-08-02 11:23:48) Offline #10 2007-08-02 11:23:59
Re: Mai multe intrebari despre analizeUpdate: Offline #11 2007-08-02 11:30:21
Re: Mai multe intrebari despre analizedin pacate doctoressa nu poate intra un timp pe forum...eu o sa ti raspund la ce stiu...si o sa mai faca fetele completari...pe durata tratamentului cu antibiotice ia si o data pe saptamana flucovim 150 ca sa previi aparitia unei candidoze...s ar putea sa ti dereglezi flora cu atatea spalaturi...e un risc pe care va trebui sa ti l asumi...si in legatura cu partenerul fa asa cum a zis asistenta...nu are rost sa se indoape degeaba cu antibiotice daca nu l are...si nu uitati de prezervativ in cazul unor relatii (care sicer nu stiu cat de indicate sunt pe perioada tratamentului)... happy with him...inlove with him... Offline #12 2007-08-02 13:19:36
Re: Mai multe intrebari despre analizecrys_ty_na, iau 1 pastila de Nizoral pe zi + Biotics si Imunostim. Sper sa fie ok. Offline #13 2007-08-03 00:08:07
Re: Mai multe intrebari despre analizese ia din pacate pe cale sexuala .mie doctora mi-a zis sa dezinfectez lenjerie, sa nu ma puna pacatul sa stau pe wc uri straine, sa-l dezinfectez pe al meu cu spirt periodic, sa calc ude prosoape etc si sa-i fac partenerului tratament ca la carte ca altfel ma reinfecteaza , concluzie, se ia pe cale sexuala.stafilococul il ai oricum in tine , cum ai si ciuperca asta candida albicanis dar in limite normale . in momentul cand o ia razzna si se inmulteste de capul ei apar problemele.sper sa te fi lamurit putin All good things come to those who wait Offline #14 2007-08-27 14:19:19
Re: Mai multe intrebari despre analizeRevin cu ce s-a mai intamplat in ultima perioada. Ultima oara a fost editat de Lime (2007-08-27 14:20:55) Offline #15 2007-08-27 14:36:34
Re: Mai multe intrebari despre analizeba are ce cauta acolo...infectiile genitale cu S.aureus sunt mentionate in cartile de gineco destul de frecvent. te-ai gandit vreodata ca de la nivelul orofaringelui unde traieste in mod normal, prin sarut, i l-ai dat partenerului tau care l-a dat mai departe vaginului tau prin sex oral? este una din caile de transmitere, partenerul fiind un vector. mami de minuni Offline #16 2007-08-27 14:45:34
Re: Mai multe intrebari despre analizeEu una m-am gandit, dar ce nu inteleg este inversunarea mai multor doctori de a sustine ca nu se poate. Pana si asistenta doctoritei unde mi-am facut eu control + analize s-a cam ambalat cand am intrebat-o daca sa faca si el acelasi tratament. Mi-a spus ca nu se ia obligatoriu, ca tine de imunitate si trebuie sa vada mai intai daca are ceva, ca se poate sa fie bine merci. Offline #17 2007-08-29 12:52:18
Re: Mai multe intrebari despre analizenu vad obligativitatea colposcopiei...eu as trata infectia si as vedea daca nu cumva se rezolva si rana(deseori asa stau lucrurile) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2007-08-29 13:07:42
Re: Mai multe intrebari despre analizeMultumesc tare mult, doctoressa, pot sa plec si eu linistita in concediu acum! Deja incepusera sa-mi dea tarcoale tot felul de ganduri legate de gravitatea situatiei. Cand ma intorc fac din nou analizele, sa vad ce rezultate a avut tratamentul. Offline #19 2007-08-30 00:31:34
Re: Mai multe intrebari despre analizeAm si eu o nedumerire cu privire la tratamentul cu ovule. Doctorul meu ginecolog in momentul in care mi-a recomandat tratamentul cu ovule Cerviron mi-a spus sa nu fac spalaturi vaginale. In acelasi timp, cumparandu-mi tratamentul si citind prospectul am observat ca acolo scria ca se administreaza un ovul in fiecare seara dupa spalatura vaginala. si acum nu prea stiu cum sa fac... voi ce ma sfatuiti? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|