homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Basicute :((

#1 2007-07-31 10:36:48

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

basicute :((

fetelor voua va apar basicute cu apa de la pantofiori etc.,etc,ca eu am o mare problema pe langa faptul ca port 36 ,ba la sandale chiar 35 si nu imi gasesc mai nimic de incaltat tot ce imi cumpar imi fac basici ingrozitoare imi vine sa urlu mai am si pielea sensibila si imediat se formeaza basicute stau cu plasturi dupa mine in geanta pt. mine vara e un chin.mai pateste cineva ca mine si inca ceva stiti pe unde sa gasesc incaltari cu nr. asa mai mic.cand intru in magazine intreb daca au ceva 36 si nu de putine ori mi-au raspuns ca nu au nimic sad

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#2 2007-07-31 10:43:38

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

Re: basicute :((

si eu port vara 36, ba chiar 35 la unele incaltari. Basicutele le fac la incaltarile noi, pana se "inmoaie". Inceraca sa=ti iei incaltari din piele naturala pe care sa le porti prin casa inainte de a le scoate la "cursa lunga". La inceput or sa te bata si aia, dar apoi nu mai ai probleme Ocoleste tot ce nu iti este comod, incaltarile cu bretelute in fata, care iti intra in picior sau care se rod de piele. Incearca sa te axezi pe incaltamintea comoda cand stii ca ai de umblat mult. Cu gasitul incaltamintei...am si nu am probleme, desi marimea cea mai des intalnita in magazine este 37.
"Tratamentul" basicutelor il fac asa: dau un ac prin spirt si apoi le intep si scot tot lichidul. Nu stiu cat e de bine sau de recomandabil, dar asa am facut pana acum. Multa bafta!!!

P.S. acum in sezonul reducerilor, ma indoiesc ca o sa mai gasesti ceva 36..sad

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#3 2007-07-31 11:43:06

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hmm...
nu cred ca e problema numarului...
eu port 38-39 si tot ma bat toate incaltarile.
eu dupca ce le cumpar le port prin casa cu o pereche de sosete mai groase ca sa se lase mai usor!
si eu le sparg cu acul si e mai bine asa decat daca le as lasa pline de lichid wink

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#4 2007-07-31 11:45:02

evilpink
Banat

daca va zic ca 36 se gasesc tare greu de 35 nici nu vb.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2007-07-31 11:51:50

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

niki eu nu cred k e vb de numar...mai degraba de forma piciorului...sparge-le cu acul si incearca sa nu le iei pielitza aia,ca sa nu te usture...
  In rest,radeam singura...niki mare nu-i bine niki mic..si bebe meu are probleme mari cu adidasii si tot ce tine de incaltari..ieri abia am reusit sa-i gasim niste adidasi super de la quicksilver- 47... dar nu va zik epopeea cautarilor..ma lasa nervii de multe ori...

Poor is the man whose pleasure depends on another

Publicitate

loading...

#6 2007-07-31 12:07:35

evilpink
Banat

cred ca forma e de vina asa cum zici tu .ca in parti e subtire piciorul meu,offfffffff sad

puss puss puss

#7 2007-07-31 12:11:11

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

si eu stiu ca basicutele alea se sparg cu un ac steril...scos lichidul prin gaurica pe care ai facut-o dar sa nu ii iei pielea aia moarta care a invelit basica...las-o acolo ca protejeaza

#8 2007-07-31 12:38:02

evilpink
Banat

si un doare cand le spargeti???

puss puss puss

#9 2007-07-31 12:46:47

andrutza
Vizitator

Si eu tot 36 port, dar gasesc incaltaminte mai ales daca nimeresc chiar cand primesc marfa.....mi-am cumpara si eu niste sandale vara asta si am facut bataturi mai naspa pe talpa si le-am lasat asa mi s-au spart la plaja si ma ustura tare ca imi intrase nisip acolo, m-am dat cu niste unguent cu galbenele si mi-au trecut. In general nu le sparg se sparg ele singure...pai nu doare ca doar intepi ff putin doar acolo e lichid nu altceva.....intepi f putin cat sa se faca o gaurica ca sa iasa lichidul.

#10 2007-07-31 13:26:27

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

nu doare. :-)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#11 2007-07-31 14:30:29

berbecutza_ali
Full member
Inregistrat: 2006-07-20

pont (probat de mine la pantofii de mireasa): incaltati-va cu o pereche de sosete, udati-le cu apa calda - sa fie umede, si incaltati-va in pantofi, sandale, dupa care patrulati prin casa o ora-doua - cate puteti. Garantat se lasa! Eu nu m-am resimtit cu nici o batatura dupa nunta si erau pantofii noi - si i-am :convins" sa se lase chiar in dimineata nuntii lol.
Subscriu si eu la spartul basicutzelor, dar in plus eu trec acul prin basicutza si las acolo o atza, sa se dreneze lichidu - daca e basicutza mare. Daca e mica doar o sparg, dar tot asa in 2 locuri.
Pupici, si la cat mai putine basicutzeeeee!

E toamna iar... si ploua picuri mari...
Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA!

#12 2007-08-02 20:02:49

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

mie toata incaltamintea imi face basicutze, fie ca e noua sau ca e mai lasata... si eu fac la fel cu atza..am pielea piciorului fff sensibila. dar faza asta merge, desi nu ma scapa de dureri si usturimi... de altfel am ajuns sa nu mai port deloc never tocuri... am o singura pereche, care sta in cutie, incaltata o singura data sad

Ultima oara a fost editat de mary_aleee (2007-08-02 20:03:41)

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#13 2007-08-02 20:12:21

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

eu sunt de belea cu incaltamintea, mai ales de vara...rar imi gasesc ceva care sa nu imi faca basicutze...de la adidasi nu am facut niciodata dar de la sandale, papuci sau alta incaltaminte din piele e imposibil sa nu fac, mai ales cand merg mult pe jos si transpir. E teroare. Si eu tot cu plasturii dupa mine umblu sad M-am invatzat deja...acum mi-am cumparat nijte papuci foarte comozi, cu talpa din ceva moale asemanator cu materialul ala din care se fac papucii de plaja...si cu bareta cu un material textil pe interior...arata foarte dragutz si sunt singurii cu care pot umbla oricat...de tocuri nici nu se poate pune problema, dupa o ora doua incep sa ma doara talpile, oricat de mic ar avea tocul... Of sad

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#14 2007-08-03 00:32:46

delya85
Full member
De la: Tg-Jiu
Inregistrat: 2007-07-27

fetelor si eu am aceeasi problema.fac basicute de la orice incaltaminte si ma rog de tata sa mi le sparga si imi e asa cumva cand mi le sparge cu toate ca nu ma doare.am facut si de la adidasi, pantofi,sandale,papuci chiar si saboti.nu mai stiu in ce sa ma incalt.si daca nu fac la calcai, fac pe la degetele si tot fac.umblu cu plasturii dupa mine.

Ca o ploaie in desert ai aparut
Am simtit ca ma pierd intr-un sarut
M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor
M-ai facut sa te ADOR

#15 2008-07-03 20:08:53

rayuela
Full member
De la: dincolo de moarte
Inregistrat: 2007-06-09

va intreb si eu ceva..... mersei pe jos si din cauza caldurii facui basicute pe talpa. eu miine trebuie sa ajung la serviciu. si e cam penibil sa nu ma duc din cauza asta, stiti cumva ce as putea sa fac pentru a mi trece pt ca acum nu pot merge.... sunt chiar pe talpa. cred ca ar trebui sa le intep altfel nu am nici o sansa.

iubind dincolo de moarte

#16 2008-07-03 20:10:31

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

inteapa-le si apoi te cureti.k altfel nu trec pana maine

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#17 2008-07-03 20:11:00

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Inteapa-le cu un ac steril, dar nu lua pielea de deasupa lor ca o sa te doara si mai tare. Si lasa talpa goala sa se usuce. Insa ... nu cred ca trece pana maine in totalitate. Am patit si eu asa.

Fericita mamica de Aida Maria!

#18 2008-07-03 21:17:44

rayuela
Full member
De la: dincolo de moarte
Inregistrat: 2007-06-09

grater merci.

iubind dincolo de moarte

#19 2008-07-03 22:35:02

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

lasati ca port eu 40 la sandalute si 41-42 la restul..si tot ma bat
important e sa cauti ceva din material moale, sau sa-l inmoi.. nu vreau sa gresesc dar cred ca am citit pe undeva ca, cu ajutorul spirtului poti inmuia.
si eu am probleme, dar fac o basica, o alas sa se sparga si sa se vindece putin si pun iar papucu....si pana isi revine pielea complet nu se reface basica big_smile

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.