|
Nu esti logat.
Fara protectie !#1 2007-07-31 15:19:43
Fara protectie !Am si eu o curiozitate ... de cate ori ati facut-o fara protectie si nu s-a intamplat nimic rau ? Nu conteaza momentul lunii sau mai stiu eu ce ... Offline #2 2007-07-31 15:23:10
Re: Fara protectie !eu inainte sa iua anti cam timp de vreo 6 luni am facut o fara protectie . numai atat ca niciodata nu a ejacuat in mine, dar is mult mai linistita de cand iau anti dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #3 2007-07-31 15:24:53
Re: Fara protectie !Sa ejaculeze in mine si eu sa nu iau nici antibebe, niciodata No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline #4 2007-07-31 15:24:57
Re: Fara protectie !mda... eu nu iau anti dar eram speriata la inceput cu toate ca e mult mai placut ... acum am obs ca nu "prea" am de ce sa-mi fac griji daca el nu-si scapa copilasii in mine ) Offline #5 2007-07-31 15:31:45
Re: Fara protectie !Dar din cate am inteles metoda coitului intrerupt e daunatoare pt el.. No one deserves your tears..and who deserves them won't make you cry Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-31 15:38:28
Re: Fara protectie !n-am facut-o niciodata fara protectie in 7 ani..fie ca fol prez - la inceput, fie AC n-am vrut sa mi se intample sa fac un bebe in studentie sau liceu Offline #7 2007-07-31 15:52:14
Re: Fara protectie !aha ... ok ... nu stiu sa dauneze pt el ... si nu vad motiv ... de ce? pt ca nu ejaculeaza inauntru ? Offline #8 2007-07-31 16:07:16
Re: Fara protectie !niciodata nu am facut fara sa ma protejez.nu m-as risca.de un an iau anti si inainte foloseam prez Offline #9 2007-07-31 16:09:56
Re: Fara protectie !
pentru ca se abtine in repetate randuri I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #10 2007-07-31 16:10:44
si eu la fel. Mamica de 2 pui scumpi Offline #11 2007-07-31 16:14:01
pai e deranjat sa nu ejaculeze inauntru , ci sa ejaculeze in afara ? :-/ mi se pare un pic ... ciudat... Offline #12 2007-07-31 16:17:58
Re: Fara protectie !da este....coitul intrerupt folosit timp indelungat poate duce la tulburari de erectie sau chiar impotenta. Antibebele sunt sfinte You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #13 2007-07-31 16:18:02
Re: Fara protectie !S abtine sa nu ejaculeze in tine.. ma rog.. daca cauti p forum vei gasi mai multe discutii legate d acest lucru No one deserves your tears..and who deserves them won't make you cry Offline #14 2007-07-31 19:37:32
Re: Fara protectie !niciodata fara protectie mi-e prea frica de o sarcina nedorita.... nici avort n-as putea sa fac, nici sa-l pastrez cand nu e cazul... prea complicat pt cat de usor e sa ma protejez. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #16 2007-08-01 00:13:13
Re: Fara protectie !Am facut'o vreao o luna fara protectie cu el, pe urma antibebe ca nu suportam gandu ca se poate intampla ceva, si el nu prea suporta prezervativu Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #17 2007-08-01 02:37:02
Re: Fara protectie !niciodata fara protectie chiar daca muream de dorinta, cu balele mai ceva ca la un caine..il trimiteam pana jos la magazin sa cumpere un prezervativ si ne facem d cap cat vroiam si fara griji. Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #18 2007-08-01 09:48:18
Re: Fara protectie !eu am inceput sa iau ac. chiar inainte de incepe viata sexuala ,asta ca sa nu fiu luata pe nepregatite si pt. ca nu stiam cand o sa aiba loc marele eveniment .fara ac. sau prezervativ nu as face nimic VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #19 2007-08-01 09:53:06
Re: Fara protectie !Sfatul meu dat cu mare drag Brintey este ANTIBEBE,eu mi-am inceput viata sexuala si la 3 sapt am ramas insarcinata folosind coitul intrerupt,daca e sa se intample se intampla Doamne Fereste dar fetele cred ca isi mai aduc aminte prin ce am trecut atunci si nu doresc la nimeni asa ca decat cu risc mai bine cu ANTIBEBE,coitul intrerupt este cu noroc,daca ai noroc nu ramai nici in 5 ani dar daca ai un pic de neneoroc ramai si in 3 sapt ca mine.Mare grija!!! Unul langa altul pentru totdeauna... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|