|
Nu esti logat.
Ureaplasma pozitiv si analize hormonale care imi dau batai de capPagini: 1
#1 2007-07-31 15:58:32
Ureaplasma pozitiv si analize hormonale care imi dau batai de capbuna ziua. am o gramada de probleme la care sper sa gasesc raspunsuri aici. in primul rand, de vreo doi ani ma tot chinuie o anexita. am luat tot felul de antibiotice, dar durerea continua sa persiste, daca dispare, reapare imediat ce stau putin in frig sau curent, dupa anotimp. testul papanicolau a iesit bine, mi s-a spus(clasa 2,cu inflamatie), motiv pt care mi s-a recomandat sa fac mycoplasma si ureaplasma. ureaplasma a iesit pozitiva >10000. intrucat imi doresc un copil, dna doctor mi-a recomandat si niste analize hormonale. aici e aici. in ziua a 14-estradiol-210, FSH-5.21, LH-9.77, iar in ziua 21-progesteron-58.46. ce trebuie sa mentinez? ciclul nu este tocmai regulat. multe luni la rand imi vine la 30- 31 de zile, apoi putin mai devreme la 26 de zile. am 31 de ani si vreau un bebe. o sa-l am vreodata? nu am ajuns inca la medic ci rezultatele, abia joi. am inteles ca pt ureaplasma voi avea nevoie de antibiotice, iar... dar...ce ma fac cu restul? ovulatia are sau nu loc la mine? ce sunt aia inductori de ovulatie? cred ca o iau razna... a! fapul ca mi-am inceput viata sexuala la 28 de ani, spune ceva? va raman profund indatorata daca imi puteti oferi macar cateva raspunsuri la multele intrebari. multumesc anticipat. Offline #2 2007-08-01 11:33:33
Re: Ureaplasma pozitiv si analize hormonale care imi dau batai de capimi spune si mie cineva o parere despre sutele de intrebari pe care le-am adresat ieri? Offline #3 2007-08-01 11:35:56
Re: Ureaplasma pozitiv si analize hormonale care imi dau batai de capfa analizele alea in ziua 14 si 21 a ciclului. numeri zilele incepand cu prima zi de sangerare. mai mult nu stim sa iti spunem... Nobody home Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|