|
Nu esti logat.
In ce consta o ecografie pelvina ji o ecografie a sanilor?#2 2007-07-31 18:52:28
Re: in ce consta o ecografie pelvina ji o ecografie a sanilor?ce inseamna "ji" , "eo" si "jtiu" ? Offline #3 2007-08-01 08:33:48
Re: in ce consta o ecografie pelvina ji o ecografie a sanilor?"si " "eu" "stiu" Offline #4 2007-08-01 10:17:36
Re: in ce consta o ecografie pelvina ji o ecografie a sanilor?o ecografie pelviana se face cu un aparat:)te da pe burtica cu un gel si cu aparatul vede pe un monitor ce ai tu pe ovare,apasa capul de la aparat pe toata suprafata burticii si un pic mai jos:).nu te doare,dar inainte de ecografia pelviana trebuie sa bei multa apa. Offline #5 2007-08-01 10:20:32
Re: in ce consta o ecografie pelvina ji o ecografie a sanilor?aceiasi chestie e si la ecografia la san ,bine la asta nu trebuie sa bei multa apa VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|