|
Nu esti logat.
Durere-2#20 2007-08-03 10:24:29
Re: dureresimtomele menstruale ba apar...ba nu...si mie mi se intampla cateva luni sa am dureri...sa fiu balonata...irascibila...si in alte dati sa n am nimic...de parca nici n as fi la menstra...o explicatie medicala pt aceste lucruri nu am cum sa va dau din pacate...asa e organismul nostru...conteaza si clima...anotimpul...stresul...modul de viata...toate aceste lucruri si multe altele ne influenteaza fara ca noi sa realizam uneori... happy with him...inlove with him... Offline #21 2007-08-03 10:59:34
Re: durereda,dar e posibil sa apara asa de devreme,adik cu 2 saptamani si ceva inainte?intreb ca nu mi s-a mai intamplat..de obicei la mine apar cu o saptamana sau 2-3 zile inainte sau in unele luni mi s-a intamplat sa nu apara deloc Ultima oara a fost editat de andrada2 (2007-08-03 11:00:08) Offline #22 2007-08-03 11:01:52
Re: durerete ai ganditt vreodata ca ar putea fi de la stres? si tot de la stres ar putea f bine sa ti vina si mai repede menstra...ca sa scapi definitiv ai putea sa ti faci un test...dar tot negativ va iesii... happy with him...inlove with him... Offline #23 2007-08-03 11:39:07
Re: dureresincer ...m-am saturat sa dau atatia bani pe teste,de fiecare data cand ma panichez dau fuguta la farmacie si imi iau test...cu toate ca am contacte protejate..dar nici testul nu ma calmeaza...cea mai buna solutie cred ca e sa trec pe anticonceptionale.. Offline #24 2007-08-03 11:40:03
Re: durereatunci asteapta sa iti vina si incepe ac.scapi de stres si de cheltuieli inutile VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#25 2007-08-03 11:40:09
Re: durerepai daca esti hotarata...da fuguta la planning...si din prima zi de menstra poti incepe...si daca le iei corect...gata cu stresul... happy with him...inlove with him... Offline #26 2007-08-03 11:43:56
Re: durerepai asa o sa fac...ca in ritmul asta nu se mai poate...o sa dau in altceva de atata stress...sper numai sa-mi vina luna asta....sa pot incepe anticonceptioanlele si sa termin cu stressul Offline #27 2007-08-03 12:16:42
Re: durereavand in vdr k subiectu e DURERE,am decis sa nu mai fac alt post si sa intreb direct aici:P Offline #28 2007-08-03 12:21:21
Re: durereUFFFF ceva de genul asta patesc eu acum doar ca nu ma doare ,nu am facut nimic o perioada si acum sunt mai mica jos .si ce ma oftic.am incercat si la menstar de 2 oro orima data a fost ok dar cand am incercat nu a mers mai deloc.cat despre problema ta sa fie cat mai lung preludiul si daca chiar nu merge folositi un lubrifiant de preferat pe baza de apa VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #29 2007-08-03 12:26:17
Re: durerethanks:)..la mn nu crek se pune problema de pauze..se intampla,,,2-3ori p sapt...sau..nuj..knd avem chef..k avem si spatiu la dispozitie..deci e ok:D k suntem de mmult timp,si mi-a trebuit mult timp sa simt k sunt pregatita ptru sex,asa k in mai ,a fost prma oara..si de atunci profitam de fiekre okzie,k se face plekrea la faqlta prin septembrie si liceu...si km merem in colturi opuse...si..o sa n vdm ff putin:(.. Offline #30 2007-08-03 12:29:02
Re: durerepai esti si la inceput daca zici ca in mai ti-ai inceput viata sexuala .la mine 2 daca nu 3 luni dupa am mai avut mici dureri la contact.ai rabdare ca se rezolva in timp nu e nimic grav.trebuie doar sa va iubiti VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #31 2007-08-03 15:49:38
Re: durereeu zic sa folositi un lubrifiant si se rezolva problema. exista si de la love plus (in pliculete mici de genul pliculetelor de sampon din alea pentru o singura spalare) sau la durex au intr-o sticluta de 100 ml. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #32 2007-08-03 18:19:30
Re: durerefetelor cred ca v-am innebunit...acum cateva minute am observat ca din sanul stang mi-a curs ceva incolor foarte foarte putin si asta cand l-am strans ...ce este?help me please Offline #33 2007-08-03 18:33:13
Re: durerehmmm...si eu sunt foarte curioasa pt ca am fost la endocrinolog si m-a examinat la sani si a gasit aceeasi secretie:(( doar ca nu mi-a zis ce e Nothing happens without a reason... Offline #34 2007-08-03 18:34:57
Re: dureremie mi-e frica de sarcina...nu stiu daca are vreo legatura,dar primul gand la asta m-a dus... Offline #35 2007-08-03 18:38:30
Re: durerecel mai probabil e vb de o prolactina ridicata...nimic perculos...dar trebuie consultat medicul... happy with him...inlove with him... Offline #36 2007-08-03 18:42:20
Re: durere
da de la prolactina este .dca iei ac.sa stii ca si de la ele cresc prolactina VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #37 2007-08-03 18:46:02
Re: durereeu nu iau anticonceptionale(de fapt stiti problema mea)...ce inseamna prolactina?are legatura cu o posibila sarcina? Offline #38 2007-08-03 18:48:12
Re: durereprolactina este un hormon care are rol in mentinerea si aparitia lactatiei ,cand ea este crescuta actioneaza ca un contraceptiv natural iar ovulatia nu are loc VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|