|
Nu esti logat.
Duphaston#1 2007-08-01 11:22:53
DuphastonBuna. Am o mica problema… am luat Duphaston, la sfatul medicului ginecolog, ptr reglarea menstruatiei…Problema mea e ca nu am luat tratamentul corect. Desi trebuia sa iau 2 pastile pe zi timp de 5 zile, eu am luat cate o pastila pe zi timp de 10 zile. Din cauza asta, ciclul mi-a venit cu o saptamana mai repede si dupa 2-3 zile de la terminarea lui, mi-a venit din nou… Ce pot sa fac? S-a confruntat cineva cu problema asta?Poate sa-mi dea cineva vreun sfat Offline #2 2007-08-01 11:34:06
Re: Duphastonasteapta sa treaca. Nobody home Offline #3 2007-08-01 13:47:35
Re: Duphastonsi mie mi-a zis sa iau cate 2 pe zi timp de 5 zile. prima luna am luat asa si mi-a venit dupa cateva zile . a doua luna am luat cate 2 pe zi dar numai vreo 2 zile, a treia luna la fel , nu am mai luat 10 . si totusi mi-a venit menstra .chiar daca nu le-am luat pe toate 10.zis ca astepti urmatorul ciclu si sa iei tratamentul corect poate se regleaza All good things come to those who wait Offline #4 2007-08-03 10:48:39
Re: Duphastonsi mie medicul mi-a recomandat duphaston,mi-a intarziat ciclu o luna de la data la care trebuia sa imi vina.Inca iau duphaston,mai am 2 zile, mie mi-a zis 3/pe zi timp de 5 zile, apoi in urmatoarele 4 trebuie sa imi vina.Ceea ce am observat este ca mananc mai mult, cu o masa in plus,ceea ce o sa imi afecteze la greutate si imi pare nespus de rau ... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|