|
Nu esti logat.
WTF is happening to me?-2#20 2007-08-02 13:32:02
Re: WTF is happening to me?de ce nu iei tu azi 2 pastile si pe 9 esti libera de prez? mergi la farmacie si cumpara o folie. nu se intampla nimic. Nobody home Offline #21 2007-08-02 13:47:09
Re: WTF is happening to me?pey dak iau pastile,mai am menstra? k asa..asta ar insemna sa-mi vina kt sunt la mare Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #22 2007-08-02 13:54:49
Re: WTF is happening to me?
) ds???eu am bilete la un Miracle e un hotel din Lara Kundu un complex,resort nuj cum sa ii zic...si a fost si matusimea si zicea ca la ultra all inclusive nu ai nevoie de nimik,decat daca pleci de acolo din complex sa iti cumperi haine sau mai stiu eu ce...ai sala de fitness,masaj,jacuzii,tenis de camp,gimnastica si 1000 de chestii toate fara platata fiindca se includ in pret...bine o sa imi iau acolo cateva sute de euro dar nu cred ca o sa am ce sa fac cu ele....homo auzi?)chiar marfa,abia ast sa ii vad de mana pe acolo sau sarutandu-se...o sa le fac poze sa vi-i arat si voua:D Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2007-08-03 00:27:34) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #23 2007-08-03 09:48:06
Re: WTF is happening to me?barbara, cat te costa afacerea asta si cat stati? Nobody home Offline #24 2007-08-05 13:43:35
Re: WTF is happening to me?
718 euro de pers si stam 7 nopti si 8 zile(bineinteles)....eu zic ca nu este mult pt o astfel de vacanta:D Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|