|
Nu esti logat.
Protectie solara :)#1 2007-08-01 15:23:14
protectie solara :)ce creme/lotiuni de plaja folositi? Prietenii sunt familia pe care ti-o alegi. Offline #2 2007-08-01 15:26:01
Re: protectie solara :)eu o sa imi cumpar pt.copilasi crema ca am tenul ffffffffff deschisa la culoare de la ce firma nu stiu nici eu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-08-01 15:42:37
Re: protectie solara :)cele de la garnier sunt f. bune. la mine a mers mai bine decat cea de la nivea. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #4 2007-08-01 17:08:55
Re: protectie solara :)eu folosesc elmiplant cu factor 8 si sunt multumita. e usoara, nu e grasa, si face bronzul frumos. dar nu sta la pranz in soare !!!!!!!!!! Offline #5 2007-08-01 17:09:08
Re: protectie solara :)eu am luat de la avon cu spf 15 ca am mai avut si a fost buna ca tot asa stateam pe ganduri de la ce firma sa iau si am zis daca tot a fost aia buna sa nu ma incurc cu altele "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-01 17:48:55
Re: protectie solara :)elmiplant cu factor 15 am eu , nu pot spune k sunt multumita de ea dar celelalte mi se par scumpe , chiar si cele de la nivea si garnier "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #7 2007-08-01 17:52:40
Re: protectie solara :)gerocossen cu spf20 expect the worst , hope for the best! Offline #9 2007-08-01 22:22:12
Re: protectie solara :)Sundance lsf 50 (protectie ridicata) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #10 2007-08-01 22:24:12
Re: protectie solara :)
subscriu http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #11 2007-08-01 22:26:42
Re: protectie solara :)"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #12 2007-08-01 22:34:58
Re: protectie solara :)io folosesc Garnier Ambre Solaire e foarte bun.....nu e crema e un gel si e marfa ca e racoritor cand te dai pe piele Offline #13 2007-08-01 23:11:02
Re: protectie solara :)eu numai la inceput am dat cu creme cu protectie... apoi am avut protectie 2...si acuma folosesc uleiu de masline asa fain te bronzezi cu ulei de masline .... si folosesc crema f hidratanta pt dupa plaja respectiv dus it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #14 2007-08-02 00:38:16
Re: protectie solara :)garnier ambre solaire fps 8,mie nu imi plac lotiunile care te protejeaza prea tare si nu te lasa sa t bronzezi,asta ajuta ff mult la bronzat,desi nu este autobronzanta..dupa o zi de folosire parca venisem din africa si la soare am stat dupa 4,la piscina!chiar e super si nu e scumpa! Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2007-08-02 00:39:48) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #15 2007-08-02 10:40:28
Re: protectie solara :)gerocossen cu spf20 am avut si eu la inceput si kiar m`am bronzat super ok cu ea... acum mi`am luat nivea aia noua usoara si nelipicioasa si un spray pt dupa plaja tot de la nivea foarte misto si racoritor Offline #16 2007-08-02 10:50:12
Re: protectie solara :)eu folosesc de la gerovital ulei de plaja...pt ca nu am probleme cu arsurile...o singura data m am prajit de la soare in toata viata mea...dar probabil ca atunci cand o sa merg in gr o sa mi iau ceva cu protectie solara mai buna... happy with him...inlove with him... Offline #17 2007-08-02 13:09:27
Re: protectie solara :)laptele de corp doina. am luat anul trecut crema cu factor de protectie nu stiu cat (am uitat si numele firmei) si m-am bronzat doar in 2 zile din 7 (si in alea 2 zile nu am folosit-o). gata! eu raman la doina. e cel mai bun. si face si pielea pufoasa, ca un fund de bebelus (mai negru ) Nobody home Offline #18 2007-08-02 13:16:40
Re: protectie solara :)eu folosesc de vreo 3 ani elmiplant si sunt multumita...anu asta vreau sa-mi iau si eu ulei de masline,pt knd o sa fiu prinsa binshor...am auzit numa de bine de el...plus vesnica hidratanta (doina si la mine ) Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #19 2007-08-02 21:39:50
Re: protectie solara :)uleiul de masline e intr-adevar super si te bronzezi fein. Sefa mea foloseste numai ulei de masline si asta de ani de zile. Cred ca o sa incerc si eu. De asemenea pentru cele care fac peelingl, puteti amesteca ulei de masline cu sare si e un amestec natural care face bine pielii si nici nu mai cheltuiti atatia bani. Bafta. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|