|
Nu esti logat.
Streptococ + stafilococ#1 2007-08-01 15:45:56
streptococ + stafilococBuna! am tot avut de cativa ani buni probleme de sanatate in sensul ca nu-mi mai disparea scurgerea..aveam mancarimi...etc etc..simptome de-astea si tratamente am tot facut cu tot felul dar a reaparut..mi-am jurat sa nu mai iau antibiotice pt k astea provoaca candida, dar....uimitor pt mine a fost sa aflu ca de fapt problema mea era un streptococ si stafilococ care nu se vindeca decat cu antibiotice.. am aflat asta in urma unei culturi din secretia vaginala..m-am tratat de vreo luna cu antibiotice...si acum m-am dus intamplator sa-mi fac ceva analize de sange...SURPRIZA....am aslo 842 (limita maxima normala fiind 200)...asta inseamna ca am streptococ (=> reumatism) peste tot .. ce naiba sa mai fac?!?!?! sa nu mai vbesc ca dupa tratamentul cu antibiotice de acuma 1 luna cred k m-am ales cu candida..si daca mai continui cu antibiotice ce se alege de mine? problema cu ASLO trebuie neaparat tratata....dar ce fac cu infectia din zona genitala? cum impac si capra si varza? si inca un mare STRES pe capul meu...ce efecte adverse poate avea stafilococul si streptococul in zona genitala?? afecteaza cumva o sarcina viitoare? Offline #2 2007-08-01 16:43:39Re: streptococ + stafilococmai, nu stiu eu foarte multe, dar am avut si eu problema cu candida din pricina antibioticelor si aveam aslo 1200 in perioada aceea - doar ca al meu streptococ nu era localizat in vagin. pentru candidoza, spala-te cu apa cu bicarbonat - it worked for me, si a revenit ticaloasa de cateva ori. cat despre afectatul sarcinii, nu stiu sigur, dar cred ca daca rezolvi acum si ramai gravi cand esti sanatoasa, e ok. Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR? Offline #3 2007-08-01 17:13:12
Re: streptococ + stafilococdraga cezara21...nu intra in panica...ia in continuare tratamentul cu antibiotice...si in paralel...pe toata perioada lui...vei lua odata pe saptaman flucovim 150 (acesta este antimicotic)...daca a aparut si candida trateaz o linistita cu ovule (sper ex gynozol 400)...tinem pumnii si sper ca va fi totul bine Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-08-01 17:13:56) happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-08-01 17:40:25
Re: streptococ + stafilococefecte adverse in zona genitala sunt scurgerile cu sau fara miros si de consistenta diferita care daca tot continua sa speram ca nu-ti fac vreo rana. si din cate mi-a zis mie doctora , exista o sansa sa dai si copilului boala. o sansa mica dar exista All good things come to those who wait Offline #5 2007-08-28 16:57:02
Re: streptococ + stafilococcum pot scapa de stafilicoc avand o sarcina de 6 saptamani?ce sa fac sa nu afecteze copilul? Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-29 11:52:27
Re: streptococ + stafilococdespre ce stafilococ vorbesti? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-09-03 14:07:50
Re: streptococ + stafilococnu eu am sora mea(am scris eu pt ea) ea e plecata in strainatate-nu stiu exact voi vb cu ea -stiu doar k avea dureri la urinare,cu sange iar medicul a spus k are un stafilococ. Offline #8 2007-09-03 14:10:39
Re: streptococ + stafilococah...in urina...ei bine, medicul ala care i-a spus ca are stafilococul ii va da precis si tratamentul potrivit Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|