|
Nu esti logat.
Ovulatia si posinor#1 2007-08-01 15:51:21
ovulatia si posinorAm citit intr-un topic, cred ca nashira scria ca, daca ai avut contact sexual neprotejat si erai la ovulatie, chiar daca iei in timp util postinor, acesta nu face decat sa fixeze sarcina?-in toate cazurile sau uneori? Offline #2 2007-08-01 15:53:29
Re: ovulatia si posinorpostinorul fixeaza sarcina doar in cazul in care ovulul fusese deja fecundat cand s-au luat pastilele. marja de eroare a postinorului e de 2%... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #3 2007-08-02 12:09:16
Re: ovulatia si posinormara, nu cred ca poate sa-ti spuna cineva daca e in toate cazurile asa sau doar in procent de x%... ideea e ca se poate. Nobody home Offline #4 2007-12-03 13:39:54
Re: ovulatia si posinorStie cineva, daca se ia postinor si vine numai sangerarea de dupa (canitiate mica de sange, zile mai putine decat menstruatia obisnuita) apoi menstruatia intarzie, sunt sanse sa se fi blocat ovulatia? O data luat postinorul, se produc imediat efecte precum ingrosarea mucusului cervical, sau e nevoie de mai multe zile? Offline #5 2007-12-03 14:12:00Publicitateloading...
#6 2007-12-03 16:53:20
Re: ovulatia si posinorM-am uitat, dar nu prea am vazut raspunsuri la intrebarile mele. Doctoressa, pls cand intri da o mana de ajutor, daca se poate! Multumesc. Offline #7 2007-12-03 17:06:39
Re: ovulatia si posinordraga raluka miss...aparitia sangerarii de dupa postinor nici nu confirma dar nici nu infirma prezenta unei sarcini...menstruatia intarzie datorita lui...tu banuiesc ca vrei sa sti daca si a facut efectul sau nu...iar pt asta poti sa ti faci un test de sarcina la 7 zile de la intarziere cu urina prima... happy with him...inlove with him... Offline #8 2007-12-04 09:49:56
Re: ovulatia si posinoriti multumesc mult, Crys_ty_na. Testul e negativ. Pot sa presupun deci ca ovulatia inca nu se produsese, dat fiind ca s-a eliminat putin sange si mai putine decat zile decat cand am menstruatie - deci presupun eu endometrul nu era asa dezvoltat cum ar trebui sa fie la ovulatie? De perioada fertila nu pot spune nimic, pentru ca am ciclu neregulat, in plus cu 6 luni in urma mai luasem postinor si nu am avut ciclu vreo 3 luni, apoi am mai avut o singura data si iar pauza... Offline #9 2007-12-04 13:37:06
Re: ovulatia si posinorDoctoressa, vad ca esti online, daca se poate, te rog sa imi raspunzi la nedumeriri Offline #10 2007-12-04 14:02:43
Re: ovulatia si posinoreu sunt de acord cu crys_ty_na....efectele acelea se produc imediat...insa daca ai ciclul neregulat nu poti sa stii daca ovulatia nu a avut loc deja...iar spermatozoizii pot fi foarte iuti de picior cind vor ei....desi garantii nu ai decit cu testul de sarcina Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2007-12-04 14:07:42
Re: ovulatia si posinorIti multumesc mult, Doctoressa! Restul endometrului nu ar trebui sa se elimine, daca ar fi fost ovulatie? Offline #12 2007-12-04 14:12:12
Re: ovulatia si posinorin principiu endometrul se elimina cind scade nivelul de progesteron circulant si se produce deci degenerescenta lui...nu mai inainte....inca odata...ai ciclul neregulat, Postinorul de acum 6 luni te-a lasat fara menstra 3 luni....nu astepta acum sa stea altfel lucrurile Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2007-12-04 14:13:47
Re: ovulatia si posinormultumesc mult, voi tine cont de sfatul dvs. Offline #14 2008-01-29 09:28:46
Re: ovulatia si posinorIn sfarsit mi-a venit ciclul! Ma scuzati, dar eu totusi tot nu sunt lamurita de un lucru: daca iei Postinor si ai numai sangerarea de dupa si menstruatia vine numai dupa multe vreme, asta inseamna ca Postinorul a blocat ovulatia? Offline #15 2008-01-29 09:33:24
Re: ovulatia si posinornu e obligatoriu sa apara acea sangerarea dupa postinor. poate fi numai menstra si atat. mami de minuni Offline #16 2008-01-29 09:37:16
Re: ovulatia si posinorDar la mine a fost numai sangerarea (2 zile, maronie, f putina) si menstra la 2 luni distanta. Offline #17 2008-01-29 09:40:48
Re: ovulatia si posinordatorita dereglarii cauzate de postinor a vent menstra atat de tarziu. daca ai tu o ingrijorare fa un test. mami de minuni Offline #18 2008-01-29 09:52:02
Re: ovulatia si posinoram facut mai demult si era negativ. Dar in principiu daca e ovulatie tre sa fie si menstruatie, cu tot cu postinor, nu? Scuze ac tot insist, dar sa ma lamuresc... Offline #19 2008-01-29 10:01:57
Re: ovulatia si posinorpoate fi menstra si fara ovulatie. exista si cicluri anovulatorii. iar postinorul nu impiedica neaparat ovulatia sa apara. e posibil sa existe un ovul fecundat si postiniorul impiedica ovulul sa se fixeze la mucoasa uterina. mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|