homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Deja devine ingrijorator!!!-3

#39 2007-08-02 11:56:07

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Re: Deja devine ingrijorator!!!

subscriu oana.

Aaaa.. mi-am amintit ceva. In SUA s-a inventat o metoda prin care cancerul este eliminat, celulele canceroase se autodistrug. A fost testata pe soareci si a avut succes. In numai 4 zile celulele canceroase au disparut. Mai are sa fie testata pe oameni.. Va dati seama ce inseamna asta ? smile

#40 2007-08-02 11:59:30

ioana_4
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-13

alexia a scris:

subscriu oana.

Aaaa.. mi-am amintit ceva. In SUA s-a inventat o metoda prin care cancerul este eliminat, celulele canceroase se autodistrug. A fost testata pe soareci si a avut succes. In numai 4 zile celulele canceroase au disparut. Mai are sa fie testata pe oameni.. Va dati seama ce inseamna asta ? smile

asta da veste buna...sper sa fie testata si pe oameni si sa aiba succes pt ca ar fi un progres enorm al medicinii.

#41 2007-08-02 14:44:46

oana_cristina11
Full member
Inregistrat: 2007-01-04

andrutza a scris:

Era obeza.....altceva nu avea cica

si ti se pare putin? obezitatea duce la aparitia a multor boli printre care si cele cardiace. Deci hai sa nu dam vina pe pilula ci mai degraba pe regimul de viata al respectivei

#42 2007-08-02 17:56:55

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

Butterfly20 a scris:

si recomandau folositi prezervativul la 2-3 contacte pe saptamana,nu AC..alea se folosesc cand ai un contact zilnic...k nu duce la ceva bun dozajul acesta de hormoni.

may...si eu fac dragoste de 2-3 ori pe saptamana..dar in ziua aia o facem de 4-5-6 ori...deci?nu se shtie niciodata....prezervativ ti'l pui o data...si daca te mai apuca cheful ce faci? nu mai facem...prezervativul asta era pt luni...urmatoru pt miercuri?

6 ani de dragoste  hjarta

#43 2007-08-02 18:45:42

alexia
Addicted member
Inregistrat: 2006-01-14

vaaaaaaiii janis ce tare esti!! rotfl2)) Asa e, aici sunt de acord cu tine big_smile .
Cat de marfa e cand iei pilule ca poti s-o faci cand vrei si unde vrei si de cate ori vrei! Cu prezervativ stai stresat sa nu se rupa, mai costa si mult \, nu se simte nici asa de bine, mai intrerupe si nebunia cand tre sa-l pui... aiurea. AC rulez big_smile

Publicitate

loading...

#44 2007-08-02 23:16:36

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

multumesc ca aici esti....pai doar nu era sa fii in absurditatea mea de acord:P   dap..sunt tare!adik...iubi e....orice fata poate de 5 ori....nu si orice baiat
mi'e sa nu'l omor de tot in 2-3 ani:)))

6 ani de dragoste  hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.