|
Nu esti logat.
Putem schimba ora de luat pilula?#1 2007-08-01 22:03:36
putem schimba ora de luat pilula?da "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #2 2007-08-01 22:38:35
Re: putem schimba ora de luat pilula?aa..uite acelasi lucru voiam sa intreb si eu...la inceput am convenit cu prietenul meu sa o iau la 14.30 pt k la ora aia eram mai mereu impreuna nu dormeam blabla. acum insa ma duc in grecia o saptamana si ma gandesc k ora aia nu ar fi tocmai potrivita..nu as vrea sa l iau cu mine p unde ma duc ziua...asa k ma gandeam sa schimb ora...insa acum nu stiu care ar fi mai potivita...in jur d 9 seara ar fi bine oare? si nu e nici un risc? k eu d maine incep folia noua si nu stiu cum sa fac... Offline #3 2007-08-01 22:41:32Re: putem schimba ora de luat pilula?nu e nici un risc, stai linistita...intre 14:30 si 21 e diferenta de 6,5 h...din cate stiam eu e esential sa nu se intarzie mai mult de 12 ore cu pastila Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #4 2008-06-14 16:37:22
Re: putem schimba ora de luat pilula?da corect sa nu depasesti 12 ore,o ora in plus sau in minus nu e problema Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|