|
Nu esti logat.
Intrebare despre postinor?-2#20 2007-08-14 11:25:17
Re: intrebare despre postinor?am si eu o intrebare...am avut contact sexual si am luat postinor, prima pastila la vreo 10 ore de la contact iar a doua trebuia s-o iau la 12 ore dar am adormit si nu am auzit alarma de la telefon. Cand m-am trezit trecusera deja 7 ore...deci in total 19 ore de la administrarea primei pastile. Am avut dureri ovariene in urmatoarele 2 zile si acum m-am linistit, dar imi fac griji sa nu fi ramas gravida... Exista vreo posibilitate ca postinorul sa-si fi facut efectul? Offline #21 2007-08-14 12:19:04
Re: intrebare despre postinor?exista o posibilitate...mult mai mica insa decit daca l-ai fi luat corect. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #22 2007-08-14 12:38:25
Re: intrebare despre postinor?multumesc mult pt raspuns.in completare as vrea sa adaug ca am cumparat un test de sarcina surecheck dar am inteles ca tb facut numai daca iti intarzie menstruatia.nu exista vreun test care se poate executa mai repede?menstruatia mea ar tb sa apara dupa 27 august... Offline #23 2007-08-14 12:40:20
Re: intrebare despre postinor?il poti executa oricid, insa daca vrei raspunsul corect, atunci trebuie sa il faci(la o sapt de la intirzierea menstrei sau 3 sapt de la contact) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|