|
Nu esti logat.
Intrebare pentru doctoressa-2#20 2007-08-03 13:25:39
Re: intrebare pentru doctoressae sub forma de pastile...iei toata cutia...dupa cum scrie pe prospect... happy with him...inlove with him... Offline #21 2007-08-03 13:41:48
Re: intrebare pentru doctoressa
Merci mult Cristyna, am sa incerc din toate cate mi-ati spus, sa vedem ce iese. Sa-ti fie bine.... Offline #22 2007-08-03 14:23:42
Re: intrebare pentru doctoressacu placere...sper sa te ajute happy with him...inlove with him... Offline #23 2007-08-04 14:48:37
Re: intrebare pentru doctoressaTratamentul homeopat da rezultate intr-adevar pe f multe tipuri de afectiune eu ma tratez de vreo 3 luni la o dna doctor si ma simt f bine. Am mai fost la 2 doctorite in trecut dar nu am simtit nimic, insa de cand merg aici ma simt f bine. Si este bun si pt candida eu ti-as recomanda sa te duci ca rau nu-ti face te reechilibreaza din toate pctele de vedere. #24 2007-08-08 15:18:36
Re: intrebare pentru doctoressaprofi, pt candida bucala (adica atunci cand ai limba alba si incarcata nu?) poti sa incerci un tratament tot naturist cu ulei de floarea soarelui presat la rece, nerafinat. Offline Publicitateloading...
#25 2007-08-08 15:53:18
Re: intrebare pentru doctoressaprofi, acum am ajuns si eu aici. fireste ca s-a generalizat daca ai neglijat-o atita timp. fa tratamentele de care vorbesc fetele. repeta-le vreo 2-3 luni, in fiecare luna. ai sa scapi de candidoza, trebuie doar sa fii tu mai incapatinata decit ea. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #26 2007-08-08 18:20:51
Re: intrebare pentru doctoressaBuna doctoressa, ce site minunat, toate cele"patite" sariti in ajutorul alteia care are nevoie de sfaturi.... eu voi tine cont de ceea ce mi s-a recomandat, dar vreau sa te intreb, care ar fi urmatorul pas la mine (ai citit povestea, ohoho... vreo 22 de ani, dar in ultimii zece, recunosc ca n-am mai facut nimic), eu am inteles ca in primul rand ar trebui sa-mi fortific sistemul imunitar si sa-mi refac flora intestinala si vaginala, de aceea am inceput de o saptamana sa iau echinaceea 2 pe zi si biotics 1 pe zi. Vad niste semne, chiar daca sunt mici. Care ar fi in ordine, pasii pe care ar trebui sa-i fac in continuare? Merci, sa-ti fie bine.... Offline #27 2007-08-08 19:54:51
Re: intrebare pentru doctoressadepinde...poti incerca cu iaurt...sau poti face tratament medicamentos si apoi iaurt...depinde de simptomele pe care le ai... happy with him...inlove with him... Offline #28 2007-08-08 20:27:17
Re: intrebare pentru doctoressasimptomele mele nu sunt "zgomotoase" dar stiu ca exista aceasta candida peste tot: tract digestiv, vagin, mucoase in general.Am o secretie ceva mai abundenta dar nu e suparatoare, dar nu am mancarimi, arsuri usoare de tot. Tot ce ma supara este treaba asta cu mersul la mare si expunerea la soare, in rest viata mea ar fi... normala.V-am spus ca noi "convietuim" de atata vreme... De fapt au fost perioade cand ea a trecut, dupa care a revenit si iar a trecut si iar a revenit... ca un refren de cantec...Dar o voi invinge... m-am hotarat anul acesta... prea am lasat-o sa ma domine...merci de sfaturi.. Ultima oara a fost editat de geografa (2007-08-08 20:29:34) Offline #29 2007-08-08 20:55:14
Re: intrebare pentru doctoressaatunci poti sa incerci doar cu remediile naturiste...sa vezi ce iese... happy with him...inlove with him... Offline #30 2007-08-08 20:56:58
Re: intrebare pentru doctoressahotarati-va care cu ce id intra... sa stim la ce problema a cui raspundem. Nobody home Offline #31 2007-08-09 11:19:57
Scuze Nashira, am scris eu, profi, ultimul mesaj dar o colega de-a mea s-a inregistrat la voi de pe calculatorul meu si a ramas asa calculatorul deschis pe ID-ul ei iar eu nu am fost atenta. inca o data scuze. Profi Offline #32 2007-08-09 14:54:43
Re: intrebare pentru doctoressaprofi, biotics ok, ca si echinaceea. trebuie insa, dupa mintea mea, tratament local obligatoriu(vaginal si bucal, eventual si cutanat)...citeva zile, lunar, cu rabdare, eventual citeva luni la rind Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #33 2007-08-09 19:03:28
Doctoressa merci pentru sfaturi. Eu trebuie sa plec pentru 2 saptamani in Franta si continui si acolo Echinaceea si Biotics, o sa fie exact 3 saptamani cat scrie in prospect. Dupa ce ma intorc de acolo as vrea sa folosesc Gynozol 400 si Flucovim, pe care sa le repet apoi luna viitoare. Ce zici? Iar cu Echinaceea si Biotics sa fac tot asa sa le reiau lunar vreo cateva luni, e bine? Offline #34 2007-08-10 12:13:16
Re: intrebare pentru doctoressae ok, gynozol de 400mg, 3 zile, dupa menstra....macar 3 luni la rind Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #35 2007-08-10 13:35:00
Multumesc mult doctoressa, sa-ti dea dumnezeu noroc si sanatate, dupa inima ta.... Offline #36 2007-09-15 19:00:00
cu irigator sau doar la exterior ? si dupa ovul cu lactobacil sau metronidazol trebuie sa mi curat dimineata vaginul cu apa ? Offline #37 2007-09-15 19:03:12
Re: intrebare pentru doctoressacu o siringa...de 5 ml...si dimineata te speli in vagin...dar asta o faci cand nu iei nici un alt tratament... happy with him...inlove with him... Offline #38 2007-09-15 19:19:25
Re: intrebare pentru doctoressacum sa ma spal dimineata ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|