|
Nu esti logat.
Salpingita si vaginita nespecifica...#1 2007-08-02 19:48:00
Salpingita si vaginita nespecifica...Am fost la doctor si mi-a zis ca am vaginita nespecifica si salpingita stg. ac. Vreau sa zic ca diagnosticul mi l-a pus fara vreo analiza, doar dupa controlul ginecologic. Se poate vedea doar la un control? Din cate am citit eu pe net si pe forum vaginita nespecifica poate fi facuta si de la antibiotice, de la spalaturi prea dese (mai ales acum vara simteam nevoia sa ma spal zilnic intravaginal...doar cu apa...dar..probabil a fost prea des) sau de la OB-uri. Dar salpingita oare de unde s-o fi capatat? Pe net ma vazut ca scrie ca de la partener...dar in 3 ani de cand sunt cu el nu am facut-o fara prezertativ....poate doar incepeam in primul minut fara...dar apoi foloseam prezervativul... Chiar si cand luam antibebe, tot cu prezervativ o faceam (ca fim siguri)... Oare sa fie de la vaginita...adica are vreo legatura una cu alta? Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2007-08-02 19:49:30) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #2 2007-08-03 14:13:03
Re: Salpingita si vaginita nespecifica...Am vorbit cu o prietena de-a mamei care este asistenta si a zis ca vaginita si salpingita pot fi si din cauza unei infectii urinare care probabil eu o am mai de mult si nu mai vrea sa-mi treaca... Are vreo legatura? If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #3 2007-08-06 02:38:28
Re: Salpingita si vaginita nespecifica...nu stiu daca fac bine...dar pun ovulul seara...iar dup-amiaza, pe la vreo 6-7 ma spal. Daca asa scrie pe prospect ca e voie...asa o fi... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #4 2007-08-06 10:52:26
Re: Salpingita si vaginita nespecifica...dc n ai cum sa continui cu ele? happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-08-06 14:45:51
Re: Salpingita si vaginita nespecifica...pentru ca la mare stam in camera si cu mama prietenului....si...iti dai seama ca n-am cum ca in fiecare seara sa-mi pun ovulele... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-06 16:57:15
Re: Salpingita si vaginita nespecifica...sa incerci sa ti le pui si la mare...nu conteaza ca stati cu mama lui in camera...ti le pui in baie...dupa care te bagi direct in pat... happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-08-07 13:04:22
Re: Salpingita si vaginita nespecifica...salpingita=anexita...sunt atitea cauze....nu te stresa, trateaz-o insa Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-08-07 17:30:15
Re: Salpingita si vaginita nespecifica...Mercic de raspuns doctoressa! If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #9 2007-08-08 11:09:22
Re: Salpingita si vaginita nespecifica...Andreea, la ce ora pleaca trenul? Nu dormi deloc inainte de plecare? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-08-08 16:55:27
Re: Salpingita si vaginita nespecifica...La ora 12 noaptea e trenul. Deci nu o sa dorm deloc. Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2007-08-08 16:55:44) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #11 2007-08-08 16:58:16
Re: Salpingita si vaginita nespecifica...ok, pune ovulul pe la 8 si stai intinsa vreo 2 ore dupa aceea. e suficient. tampon pe chilotel si gata.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2007-08-08 17:01:37
Re: Salpingita si vaginita nespecifica...ok. mercic mult! If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #13 2007-08-08 17:05:55
Re: Salpingita si vaginita nespecifica...e altceva. oricum faci dus dimineata(ai mers pe tren toata noaptea) te speli si in vagin cu aceeasi ocazie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2007-08-08 17:07:31
Re: Salpingita si vaginita nespecifica...Multumesc. e bine de stiut ca se poate face dus...ca pana acum nu eram sigura...si...asteptam pana mai pe seara inainte sa ma spal... ziceam totusi sa nu fac tratamentul degeaba... If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #15 2009-12-30 22:01:33
Re: Salpingita si vaginita nespecifica...Vad ca e mai vechi topicul, dar sper ca nu conteaza asta. Nu stiam ca salpingita si anexita sunt acelasi lucru, dar e bine de stiut totusi,ca tot citeam si nu intelegeam. Si acum sa explic problema mea... Offline #16 2009-12-30 22:11:47
Re: Salpingita si vaginita nespecifica...eu zic k e raceala...si nicidecum o reactie de la AC. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #17 2009-12-30 23:03:30
Re: Salpingita si vaginita nespecifica...Ms mult pt raspuns. Ma simt mai bine, dupa ce m-am incalzit bine bine si am folosit si 100mg de diclofenac... Ma gandeam sa astept, sa treaca si menstruatia si sa mai tin o luna pe aceleasi ac, ca pana la urma si daca se repeta povestea si e de la ele nu o sa fie asa de grav, dar e foarte important sa tratez raceala,ca e si asta sigur, si asa o sa incep poate sa inteleg totul de la sine. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|