|
Nu esti logat.
Ginecolog-femei sau barbat?#1 2007-08-03 00:23:44
ginecolog-femei sau barbat?as dori sa ma duc la ginecolog sa-mi fac un control dar nu stiu la cine sa ma duc...am auzit ca femeile ginecolog nu sunt prea bune in aceasta meserie...voi ce-mi recomandati?? Offline #2 2007-08-03 00:52:28
Re: ginecolog-femei sau barbat?eu am fost si la femeie si la barbat dar amandoi au fost la fel,intelegatori si mi-au explicat frumos ceea ce am dorit sa stiu.asta depinde si de om,cum este el si cat chef are in ziua respectiva sa iti explice sau sa repete aceleasi chestii... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #3 2007-08-03 07:01:14
Re: ginecolog-femei sau barbat?cred ca postul asta ar trebui mutat la Vreau Sa Aflu. Aici nu prea are loc. Offline #4 2007-08-03 08:34:43
Re: ginecolog-femei sau barbat?mi-am facut un control dupa ce mi-am incept viata sexuala, avusesem 2 sau 3 contacte , eram inca destul de stramta si sensibila .medicul, barbat cu experienta fiind bineinteles, s-a apucat sa traga de mine de parca vroia sa-mi scoata matele. i-am zis , i-am explicat ca abia ce nu mai sunt virgina si sa o lase mai moale la care a stat si a ras prosteste. nu garantez ca toti sunt ca el, barbatii ginecologi insa eu personal mi-am jurat sa nu mai calc pe la vreo unul. dintr-o logica cat se poate de simpla, nu le contest cunostintele medicale sau daruirea sau pasiunea pe care o pun in munca dar ei sunt incapabili sa stie ce e aia durere menstruala , incapabili sa stie care sunt senzatiile pe care se simte o femeie . eu as opta pt o femeie ginecolog. All good things come to those who wait Offline #5 2007-08-03 08:53:19
Re: ginecolog-femei sau barbat?eu am fost doar la femei pana acum la ultima care am fost doamna doctor Silvia Niculescu chiar mi-a placut explica frumos, a fost amabila si consulta bine VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-03 10:32:38
Re: ginecolog-femei sau barbat?eu la o doamna ginecolog ma duc de cativa ani (la ea ma dus maicamea cand aveam vreo 15 ani si mi a placut de ea)...dar sincer urmatorul pe lista la care as merge e un barbat...nu vad unde e buba...oricum au vazut aia atatea la viata lor...parerea mea e ca in primul rand conteaza sa fie un bun profesionist si sa fie intelegator cu pacientii...sexul medicului conteaza mai putin... happy with him...inlove with him... Offline #7 2007-08-03 10:41:11
Re: ginecolog-femei sau barbat?eu optez pt barbati...se poarta mai frumos... am fost la o femeie pentru consult si knd mi`a introdus chestia aia metalica k sa vada de chisturi [ma scuzati nu shtiu cum se numeste] i`am zis k ma doare la care mi`a raspuns ...dar cand te`ai f***t nu te`a durut? si m`am ridicat si am plecat frumos.. nici nu am platit consultatia..a inceput sa tipe dupa bine.. nu`mi mai trebuie http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #8 2007-08-03 12:03:51
Re: ginecolog-femei sau barbat?
eu o si bateam........... nu am patit ceva de genul asta ca o lua !@$#@! pai ce basca mea ma duc la doctor sa ma jigneasca.asa cum a spus crys. nu conteaza sexul doctorului ci sa fie el bun profesionis as merge si la un barbat daca e nevoie dar chiar nu stiu pe cineva VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2007-08-03 12:42:05
Re: ginecolog-femei sau barbat?eu am fost la o femeie ginecolog si am fost multumita dar parca imi doream mai mult explicatii si atentie fiind prima oara cand mergeam..nu m-ar deranja un consult la un medic barbat, de fapt am mai multa incredere in medicii barbati in general, nu stiu de ce.. Offline #10 2007-08-03 13:58:35
Re: ginecolog-femei sau barbat?Eu am fost cam la 2 sapt dupa ce mi-am inceput viata sexuala la medic barbat si am fost foarte multumita. Unul langa altul pentru totdeauna... Offline #12 2007-08-03 14:09:26
Re: ginecolog-femei sau barbat?eu la ultima data la barbat am fost si am fost fffffffffff multumita dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|