|
Nu esti logat.
Sarcina si ovarul microchistic!#1 2007-08-03 16:09:56
sarcina si ovarul microchistic!Buna! Sunt noua pe forum si as avea nevoie de o informatie. Am mai scris un msj dar nu il vad postat. M-ar interesa daca stie cineva ce influenta are ovarul microchistic in a ramane insarcinata. Medicul mi-a spus ca s-ar putea sa fie dificultati in a ramane insarcinata si ca poate trebuie operat. Daca stie cineva ceva......... As vrea un bebe si nu stiu cat de mult incurca acest ovar microchistic. Medicul mi-a dat duphaston Offline #2 2007-08-03 16:22:41
Re: sarcina si ovarul microchistic!eu toe ce stiu si asta de pe net ca da avand ovar micropolichistic poti sa ramai mai greu insarcinata VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-08-03 18:42:46
Re: sarcina si ovarul microchistic!tratamentul consta de obicei in administrare de anticonceptionale...daca nu trece asa atunci se poate ajunge la operatie... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|