|
Nu esti logat.
Inca o intrebare despre antibiotice:)#1 2007-08-04 16:51:52
inca o intrebare despre antibiotice:)sunt la prima folie de ac si in a 9-a zi a ciclului am inceput sa iau antibiotice pentru o cistita. mi-a fost prescris cuminol. am avut un contact sexual fara prezervativ in ziua precedenta. intrebarea mea e daca e posibil sa fi ramamas insarcinata, pentru ca stiu ca spermatozoizii pot supravietui mai multe zile in interiorul vaginului. pe langa asta, as vrea sa stiu daca antibioticele anuleaza total protectia ac, sau doar exista posibilitatea sa o diminueze. oricum de cand am inceput tratamentul am folosit in permamenta protectie suplimentara. si pe langa asta, sangerarea care apare in saptamana de pauza, este sau nu un semn al absentei sarcinii, pentru ca am inteles ca nu e de fapt o menstra obisnuita. Ultima oara a fost editat de cristina22 (2007-08-04 16:56:26) Offline #2 2007-08-04 18:08:02
Re: inca o intrebare despre antibiotice:)Antibioticele doar diminuaza protectia,si nu iti fa griji pt contactul de dinainte sa incepi tratamentul.Menstruatia ce apare in perioada de pauza este indusa de anticonceptionale,dar ca si cea naturala,e un semn al absentei unei sarcini. Offline #3 2007-08-05 20:26:37
Re: inca o intrebare despre antibiotice:)am o intrebare:eu iau furazolidon knd am skune moi,sau knd ma doare burta si simt k la diaree o sa duk...oare exista riscul sa skda eficientza ac??(iau yasmin) Ultima oara a fost editat de kitty_024 (2007-08-05 20:26:50) Offline #4 2007-08-05 23:33:32
Re: inca o intrebare despre antibiotice:)nu interactioneaza, dar dak ai mai mult de 4 scaune moi pe zi tre protectie suplimentara 7 zile dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #5 2007-08-06 11:53:11
Re: inca o intrebare despre antibiotice:)multumesc mult, Mandy Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-06 18:12:33
Re: inca o intrebare despre antibiotice:)Cu placere Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|