homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

3 intrebari. ma ajutati ?

#1 2007-08-05 11:42:40

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

3 intrebari. ma ajutati ?

as vrea sa iau antibb, dar sunt cam reticenta,  ma tot gandesc la efectele secundare. m-am uitat pe forum si am vazut ca multe dintre voi sunteti multumite de ele, altele va plangeti de diverse lucruri.  am cateva intrebari si v-as ruga mult sa raspundeti. smile as vrea cat mai multe pareri. multumesc anticipat !
1. dauneaza intr-adevar organismului ? cate dintre voi folositi, de exemplu, hepatoprotector ?
2. am inteles ca maresc sanii. in momentul in care renunt la ele definitiv, revin la forma initiala, dar nu cumva raman usor lasati ? asa cum se intampla de multe ori dupa sarcina ? la fel si cu kilogramele luate din cauza lor... nu-mi va fi greu sa slabesc kiar si dupa ce nu mai iau ? la voi cum e sau cum a fost ?
3. cele care ati renuntat la antibb in favoarea altor metode contraceptive, de ce ati facut-o ?

#2 2007-08-05 12:00:34

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: 3 intrebari. ma ajutati ?

1 folosesti hepatoprotector daca ai probleme cu ficatul (asta vezi la analizele anuale)...daca nu ai pro...nu  nevoie sa iei...
2 revin la loc...da...dar nu cresc chiar asa de mult...daca te vei ingrasa poti slabi si in timp ce le iei...si dpa esential e sa faci sport...sau sa ti cura...
3 iti vor raspunde fetele care sunt in acea situatie...eu una n as renunta numai daca as avea probleme de sanatate...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2007-08-05 13:58:04

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

de la anti-be te ingrasi cu cateva kg,asta am patit-o si eu dar asta difera de la organism la organism.daca este predispusa la ingrasare (asa sunt si eu) iti sfatuiesc sa nu te apuci de ele ci sa folosesti alta metoda contraceptiva.
eu m-am oprit de a mai lua anti-be deoarece am luat 10 kg in greutate si akuma ma lupt sa le dau jos.eu "folosesc" metoda coitului intrerupt sau abstinenta atunci cand iubi meu nu e langa mine.ba da iti va fi greu sa dai jos kilogramele care le-ai akumulat dar toata lumea care a luat anti-be s-au ingrasat si s-au obisnuit kg in plus ceea ce eu nu-s de acord....

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#4 2007-08-05 14:34:41

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

iti dau pofta de mancare...si de aceea te ingrasi...dar daca nu bagi in tine nu te ingrasi...eventual 2-3 kg daca retii apa...si daca faci si sport nici macar atat...

happy with him...inlove with him...puss

#5 2007-08-05 15:38:01

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

sunt de acord cu cristina, eu nu m-am ingrasat deloc, ba chiar acu sunt mai slaba cu vre-o 2 kg. depinde de vointa k nu iti provoaca ingrasarea in mod direct ci idi maresc pofta de mancare.
de marit sanii nu prea, mie mi s-au mai rotunjit putin dar cam atata si nu as schimba ac pt nimik, mi se par f bune pt viata mea intima si regimul meu sexual big_smile

Publicitate

loading...

#6 2007-08-06 12:44:01

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

hai, va rog, mai dati-va cu parerea aici smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.