|
Nu esti logat.
De ce dor ?-2#20 2007-08-06 10:48:59
Re: de ce dor ?si pe mine ma dor uneori sanii si nu sunt inainte de menstruatie. dar eu folosesc antibebe asa k nu am gandesc la sarcina. Ultima oara a fost editat de klarissa (2007-08-06 10:49:41) Offline #21 2007-08-06 10:50:29
Re: de ce dor ?te dor pt ca iei anticonceptionale...cel mai probabil iti cresc... happy with him...inlove with him... Offline #22 2007-08-06 11:02:52
Re: de ce dor ?da...asa este... chiar mi-au crescut putin...si nu este doar parerea mea....si prietenul a sesizat asta... Offline #23 2007-08-06 12:42:43
Re: de ce dor ?
da, cu prima, desi scrie pe el ca se poate face in orice moment al zilei, dar am vrut sa fiu sigura. mai fac unul maine, tot asa. astea romanesti sunt bune ? eu de astea am gasit si au zis ca sunt bune (in fond ce pot spune cei care le vand ? dar in fine...). unul era femina, iar altul e de la ozone (cel pe care il fac maine). sper sa fie bine. Offline #24 2007-08-06 12:52:32
Re: de ce dor ?eu am facut unu dia spot,nu am mai auzit de el,dar in fine....am facut si eu femina si ozone,cred ca sunt bune,ca mie mi-au aratat corect acum un an..si nici nu le facusem cu prima urina...pe asta de acum nu l-am facut cu prima urina...ufff.....adina,tu te-ai mai linistit...te mai dor sanii?cat mai ai pana la menstruatie? Ultima oara a fost editat de andrada2 (2007-08-06 14:19:53) Offline Publicitateloading...
#25 2007-08-06 14:57:54
Re: de ce dor ?maine cred ca ma linistesc (daca iese negativ). nu ma mai dor asa... dar acum sunt sensibili la atingere, e o senzatie care ma enerveaza si mai simt intepaturi, ciudat... pana la menstruatie ar trebui sa mai fie vreo 16- 18 zile. sper sa vina la data corecta si sa nu fie probleme. tu mai faci vreun test ? daca da, fa unul la prima urina, ca sa fe mai sigur. pe ozone de ex scrie ca se poate face oricand dar preferabil dimineata, cu prima. cred ca vorbim maine. sa auzim de bine ! Offline #26 2007-08-06 15:21:41
Re: de ce dor ?eu nu mi-as mai lua,ieri am dat bani pe 2 teste si ma gandesc ca daca era ceva iesea la test mai ales ca a trecut o luna de la contact... Offline #27 2007-08-06 17:08:54
Re: de ce dor ?aaaa... deci deja ai facut 2 si au iesit negativ, pai cred ca nu tre sa iti mai faci griji, mai ales ca a trecut si o luna. nici eu nu mai sunt asa speriata. totusi mai fac maine un test. si ma interesez de antibb. poate iau pana la urma... nush ce sa fac mai ales ca noi nu locuim impreuna, si nu avem ocazia prea des sa ramanem singuri, ma gandesc sa raman pe prezervativ dar e asa mult stres... grea decizie Offline #28 2007-08-06 18:24:06
Re: de ce dor ?da...e foarte grea decizia si pentru mine...ca acum suntem certati,da sper sa ne impacam..chiar nu stiu ce sa fac,si cu prezervativul ai dreptate ca e mare stress-ul ca si mie mi-e frica tot de un contact sexual cu prezervativ,da am vazut eu ca era uda patura de sub noi,si na am zis ca poate era spart prez sau nu stiu...si de-asta sunt panicata acum,plus ca au aparut si durerile de sani mult prea devreme ca niciodata... Offline #29 2007-08-06 19:00:27
Re: de ce dor ?oooof, citeam acum pe postul "cine cat s-a ingrasat de la ac" si m-am ingrozit. nu imi vine sa bag in mine medicamente din astea minune. multe se plang de kg luate din cauza ac. nu vreau sa ma ingras, mai ales ca am tendinta asta, daca mai iau si ac, deja ma vad cat fulga. nush ce sa fac... Offline #30 2007-08-06 21:02:16
Re: de ce dor ?ac in unele cazuri iti dau pofta de mancare,deci daca mananci si nu tii cont te ingrasi...eu mai bine ma abtin de la mancare,decat sa stau cu stress sau doamne fereste sa trec prin chinurile unui avort..sunt persoane care se simt foarte bine de la ac,poate o sa fie la fel si in cazul nostru.macar sa incercam,daca nu ne fac bine,le lasam.. Offline #31 2007-08-07 19:45:25
Re: de ce dor ?am fost la un cabinet de planning, din spital (deci gratuit) unde era o doamna nu tocmai dornica de munca si cam superficiala... mi-a spus de yasmin ca sunt cele mai bune si mi le recomanda ( care se platesc la ei si sunt si cele mai scumpe vreo 240 de mii.) fara analize. am insistat eu sa vin cu analizele sa imi recomande ceva care sa mi se potriveasca. n-as vrea sa imi recomande ceva pe criteriul "cati bani ne intra noua in buzunar". oricum yasmin sunt cele mai laudate din cate vad si pe forum, or fi bune.. poate si pt mine. incerc, daca nu merg... asta e.. Offline #32 2007-08-07 19:47:27
Re: de ce dor ?asa fac peste tot,si o prietena de-a mea a fost la un cabinet de planning si tot yasmine i-a recomandat,fara analize fara nimik..si in tot cabinetul avea reclame numai cu yasmine..si eu am auzit de ele ca-s bune...ai facut testul azi?? Offline #33 2007-08-07 19:54:20
Re: de ce dor ?nu am facut testul azi dar il fac maine dimineata. azi am plecat devreme de acasa iar mama se tot foia pe la baie (noi mai impartim baia uneori, cu anumite limite, desigur... ) si mi se parea mie ieri ca ma simt mai bine, ca nu mai doare, dar azi a fost nasol de tot sper sa fi fost de la vreme sau orice altceva... in fine.. acum sunt totusi mai optimista, cred/sper ca va fi tot negativ. iti spun maine. Offline #34 2007-08-07 19:54:51
Re: de ce dor ?nu e adevarat...eu am fost pt ele la medic...care nu era de planning ci ginecolog...si dansa avea in cabinet reclame de la mai multe anticonceptionale...si m a intrebat cate ceva...mi a facut o eco si in final mi a spus ca imi da desorelle...mi a explicat cum sa le iau si ca o sa ma ajute cu cosurile...cu chistul...si ca sunt si bune la pret (adica nu sunt scumpe...eu fiind studenta)...si a avut dreptate (si bonus mi au crescut si sanii )...depinde de medic... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-08-07 19:55:10) happy with him...inlove with him... Offline #35 2007-08-07 19:57:19
Re: de ce dor ?da,sa-mi zici mie..pe mine ma dor din ce in ce mai rau,parca s-au si umflat,adev e ca se apropie si menstra,sunt in z 22..eu nu mi-am mai luat test,ca m-au mai linistit fetele de pe forum si alte simptome in afara de durerile de sani nu am...sper sa fie bine pt amandoua Offline #36 2007-08-08 11:10:09
Re: de ce dor ?a iesit negativ si al 2 lea test. de cate zile e ciclul tau andrada ? al meu e de 33-34... deci mai am de ateptat 2 saptamani, dar oricum m-am linistit.. cum te mai simti ? Offline #37 2007-08-08 11:28:13
Re: de ce dor ?ce bineeeee...deci e clar ca poti sa stai linistita...pai nu prea il am asa de regulat..luan trecuta l-am avut la 27 de zile,acum 2 luni mi-a intarziat o saptamana..dar in general cam pe la 28-29 de zile...eu tot asa ma simt...ma dor sanii numai la atingere din ce in ce mai rau,si am inceput sa am si usoare dureri de burta Offline #38 2007-08-08 11:32:00
Re: de ce dor ?pai din cate vad ar trebui sa iti vina si e normal sa ai simptomele astea. mie uneori imi apar si cu 9-11 zile inainte de menstruatie. ma bucr ca suntem amandoua ok. #:-S Am scapat si de data asta mai vorbim... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|