|
Nu esti logat.
Oare sunt insarcinata?#1 2007-08-05 21:49:19
Oare sunt insarcinata?Bine v-am gasit, este primul meu mesaj pe acest forum.De mai multi ani iau anticonceptionale,in ultimul timp Mercilon.Dupa cateva luni,faceam o pauza si in prima luna dupa intreruperea pilulelor ciclul imi venea la 10 zile sau la 15 zile.Luna trecuta am luat tot Mercilon si ultima menstruatie a fost in 19 iulie.Oare e posibil sa fiu insarcinata?Imi doresc foarte mult acest lucru.Simptome nu am,cred ca ar fi prea devreme.Astept parerile voastre. Offline #2 2007-08-06 00:20:58
Re: Oare sunt insarcinata?de ce sa fii insarcinata?cand ai avut contact?iei ac corect?cat ti'a intarziat?Fii mai explicita Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #3 2007-08-06 00:54:32
Re: Oare sunt insarcinata?Pai daca vrei un copil de ce iei ac? You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #4 2007-08-06 10:57:38
Re: Oare sunt insarcinata?pai poate s-a hotarat pe 18 iulie ca vrea bebe. Nobody home Offline #5 2007-08-06 19:43:47
Re: Oare sunt insarcinata?Din aprilie nu am mai luat anticonceptionale,doar luna trecuta,la recomandarea medicului,pentru stimularea ovulatiei.Din aprilie ne dorim un bebe care se tot lasa asteptat. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|