|
Nu esti logat.
Ogametril#1 2007-08-06 10:59:32
ogametrilam luat orgametril 3 zile,si mi-a spus doctora ca dupa 9 zile trebuie sa imi vina menstruatia,intradevar mi-a venit fix dupa 9 zile,dar mi-a curs f putin si doar 2 zile...ce parere aveti? i s-a mai intamplat cuiva? Offline #2 2007-08-06 17:09:59
Re: ogametrilbanuiesc ca ai luat din cauza absentei menstrei...eu zic ca e bine ca ti a venit...chiar daca a fost mai putina... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-02-12 15:27:49
Re: ogametrilin afara de orgametril care ar putea avea oaresce legatura cu fibromatoza aia in rest ma lasi pe mine sa ghicesc pentru ce ia tratamentul... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2008-02-12 16:33:46
Re: ogametrila fost la doctor pentru ca simtea tot timpul burta tare si balonata in acelasi timp si menstruatie neregulata cu stari de caldura, anxietate si asta a fost diagnosticul de uter fibromatos si retroves (sper ca m-am exprimat corect). i s-a prelevat si ceva de acolo iar rezultatul a fost asta cu tratamentul pe care vi l-am spus. nu suntem impreuna, dar incerc sa aflu mai multe detalii atunci. multumesc Ultima oara a fost editat de samy (2008-02-12 16:34:13) Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #5 2008-02-12 16:34:28
Re: ogametrileu cred ca intra la menopauza Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|