|
Nu esti logat.
E vreo problema?#1 2007-08-06 15:54:22
e vreo problema?am luat novynette 3 luni, apoi m-am hotarat sa le schimb cu yasmin. am inceput sa iau yasmin , normal, dupa pauza de 7 zile ( am vazut ulterior in prospect ca e recomandat sa se ia in continuare fara pauza) acum sunt in pauza de dupa prima folie de yasmin, in a 4-a zi si menstruatia nu a venit. este normal sa intarzie cand schimbi ac sau sa fie vreo problema ( sarcina) pt ca nu le-am luat fara sa mai fac pauza de 7 zile? Offline #2 2007-08-06 15:59:13
Re: e vreo problema?poate fi dereglare de la aceasta schimbare dar sa maia setm,tam si alte pareri dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #3 2007-08-06 17:00:18
Re: e vreo problema?le ai luat foarte bine si asa...sunt 2 optiuni cum le poti lua...in continuare sau dupa pauza de 7 zile...deci n ai facut nimic gresit...menstruatia poate venii in oricare din cele 7 zile de pauza...deci nu are rost sa te panichezi...daca le ai luat corect nu ai cum sa fi insarcinata... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|