|
Nu esti logat.
Got a problem.....:(#1 2007-08-06 17:48:15
got a problem.....:(Buna fetelor...si baieti... To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #2 2007-08-06 18:03:54
Re: got a problem.....:(am primit acelasi diagnostic in urma cu vreo 2 luni, si din explicatiile foarte zgarcite ale medicului de la policlinica studenteasca e vorba de o bacterie si o ciuperca, cel mai probabil candida. am urmat tratament cu metronidazol si inca o pastiluta doza unica a carei nume imi scapa (ceva fluoblabla) + eu ovule iar prietenul un unguent. o saptamana si am scapat. si nu e nevoie de mai multi parteneri ca sa te procopsesti cu asa ceva. stai linistita si urmeaza tratamentul:) Offline #3 2007-08-06 18:12:21
Re: got a problem.....:(eu nu, dar ma gandeam sa nu aiba el To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|