homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Got a problem.....:(

#1 2007-08-06 17:48:15

sweet_di
Full member
Inregistrat: 2007-04-02

got a problem.....:(

Buna fetelor...si baieti...
Noutati....am prins de curand un microb..nush exact ce si cum, dar am fost la control si dna doctor m-a diagnosticat: colpita mixta....mi-a dat si tratament si mie si prietenului: metronidazol, stamicin, macmiror si inca ceva ce nu reusesc sa descifrez big_smile
Ca simptome am avut o usoara mancarime, si o usturime destul de puternica dupa actul sexual...acum nu stiu ce sa zic, as vrea sa stiu daca tratamentul este ok si mai ales sa stiu cum se putea lua acest microb....doctorita mi-a zis k cea  mai mare probabilitate este actul sexual...si cum nu am decat un sg partener.......

To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild)

#2 2007-08-06 18:03:54

cristina22
New member
Inregistrat: 2007-07-05

Re: got a problem.....:(

am primit acelasi diagnostic in urma cu vreo 2 luni, si din explicatiile foarte zgarcite ale medicului de la policlinica studenteasca e vorba de o bacterie si o ciuperca, cel mai probabil candida. am urmat tratament cu metronidazol si inca o pastiluta doza unica a carei nume imi scapa (ceva fluoblabla) + eu ovule iar prietenul un unguent. o saptamana si am scapat. si nu e nevoie de mai multi parteneri ca sa te procopsesti cu asa ceva. stai linistita si urmeaza tratamentul:)

#3 2007-08-06 18:12:21

sweet_di
Full member
Inregistrat: 2007-04-02

Re: got a problem.....:(

eu nu, dar ma gandeam sa nu aiba el rotfl
glumeam...dar ma gandesc ca sunt si alte cai...smile

To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.