|
Nu esti logat.
Intern sau extern?#1 2007-08-06 18:20:42
intern sau extern?dupa parerea voastra care sunt avantajele si dezavantajele tampoanelor interne (ob) si al celor externe? Offline #2 2007-08-06 18:27:16
Re: intern sau extern?avantaje la Ob e ca te poti imbraca cu orice si nu il simti deloc, poti face si plaja...dezavantaj e ca nu au putere de absorbtie prea mare si trebuie sa le schimbi mai des, de aceea eu recomnd sa fie folosite spre sfarsitul menstruatiei. Offline #3 2007-08-06 18:30:27
Re: intern sau extern?am auzit pt gramada de dezavantaje pt tampoanele interne... deci eu sunt impotriva lor. uite aici alte topicuri, sa te lamuresti mai bine. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2007-08-06 19:02:05
Re: intern sau extern?cele interne sunt incomode, cel putin pt mine. dupa vreo ora doua incepe sa ma doara zona de la ele si trebuie skimbate, de aceea folosesc f rar, doar daca e nevoie neaparat. Offline #5 2007-08-06 20:48:14
Re: intern sau extern?eu nici nu simt ob-urile...ma simt mai curata si fresh (ca sa nu mentionez d mirosuri vara cu absorbantele)...si dak iau si un nurofen pt dureri nici nu zici k sunt la ciclu... trebuie schimbat intre 4 si 8 ore ...doare dak nu este intrdus corect..se simte jenant din acelas motiv ... si tot dak nu este introdus corect dupa 1-2 ore te patezi..eventual folosesti si un proteslip... poti purta lenjerie tanga fara nicio problema. Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-06 21:04:41
Re: intern sau extern?mie ginecoloaga mea si cativa doctori de la spitallul universitar nu mi le-au recomandat sub nici o forma...ginecoloaga a spus "sa mi le bag in nas"...eu una am avut numai pb din cauza lor si am mai auzit si alte cazuri...si mai ales scuza cu plaja nu tine...vrei mare ia antic in continuare pt a amana menstruatia...si in plus cu cele externe nu trebuie sa stai o vesnicie astfel incat sa nu le suporti...in ultimele zile poti apela la absorbante subtiri gen carefree aloe etc fara aaripioare care pot fi purtate si cu slipul de baie Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #7 2007-08-07 00:58:30Re: intern sau extern?Eu am fost la mare in 2005 si ultimele 3 zile le-am nimerit in "revizie". Habar nu aveam de faza cu luatul urmatoarei folii, asa ca m-am inarmat cu OB (ca tot folosesc) un protejslip si tupeu si am facut plaja pana la plecare. Si m-am si balacit linistita in apa. Am o doza de inconstienta.. asta e sigur Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|