|
Nu esti logat.
Buletin de analiza medicala...#1 2007-08-06 22:01:00
buletin de analiza medicala...la un examen de secretie rezultatul este: prezente epitelii superficiale si intermediare,absenti PMN ,prezenti bacili doderlein,absente levuri,absent trichomonas vaginalis....cum e rezultatul?? Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #2 2007-08-06 22:05:52
Re: buletin de analiza medicala...bun Offline #3 2007-08-06 22:07:42
Re: buletin de analiza medicala...
sigur? este al meu,am fost sap trecuta si mi-am facut examenul fiidnca ma deranja secretia pe care o am....atunci daca e bun,de unde am secretia aia asa abundenta? Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2007-08-06 22:11:36) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #4 2007-08-06 23:19:43
Re: buletin de analiza medicala...poti avea altceva care nu iese la analiza asta, sau pur si simplu este o secretie hormonala mai abundenta. Offline #5 2007-08-07 16:17:44
Re: buletin de analiza medicala...
numai atat? eu am fost saptamana trecuta si au fost mult mai multe rubrici pe buletinul de analiza.hmm "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|