homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ma sfatuiti?

#1 2007-08-07 02:42:32

adelina.pop
New member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2007-04-24

Ma sfatuiti?

de aproximativ un an in fiecare dimineata ma trezesc cu un gust oribil in gura si cu limba alba.Am fost acum vreo  luni sa fac un exudat faringian si mi-a spus ca am stafilococ.M-au recomandat Cexyl pastile, am inceput sa le iau in acelasitimp cu diane 35  si seara cand le luam nu puteam dormi de durere.Planem de durere.Acum nu mai iau cexyl pt ca m-am gandit ca nu era ok sa le iau impreuna.Acum ce sa fac? nu pot ramane cu stafilococul in gat, nu?

#2 2007-08-07 07:02:40

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: Ma sfatuiti?

depinde de natura stafilococului.  Eu stiam ca sunt purtatori sanatosi de stafilococ auriu (in gat), care nu necesita tratament, decat in perioada de activare a bolii. Eu personal am avut stafilococ in gat si dupa nu stiu cate cure de antibiotice, el se incapatana sa apara in culturi. Pana am ajuns la un medic care mi-a spus sa-l las in pace atata timp cat nu se manifesta. La tine s-a manifestat altfel. Cred ca ai nevoie de tratament. Asteapta sfatul avizat al doctoressei sau mai incearca inca o parere de la alt doctor.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.